To je to što me zanima!

Rijeka: Ukrali satove, novac i zlato, policija ih ubrzo pronašla

Policijski službenici PP Rijeka,  u suradnji sa Službom općeg kriminaliteta PU primorsko-goranske, priveli su na kriminalističko istraživanje dvojicu hrvatskih državljana, starosti 40 i 49 godina
Vidi originalni članak

Zahvaljujući brzoj reakciji policije, počinitelji su pronađeni ubrzo nakon počinjenja kaznenog djela razbojništva u središtu Rijeke, sa svim otuđenim predmetima. 

ROVINJ Provalio u stan, opljačkao kladionicu i omogućio trošenje droge muškarcu koji je umro

Policijski službenici PP Rijeka,  u suradnji sa Službom općeg kriminaliteta PU primorsko-goranske, priveli su na kriminalističko istraživanje dvojicu hrvatskih državljana, starosti 40 i 49 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva.
 
Riječ je o osumnjičenicima koji su jučer oko 17.30 sati u Krešimirovoj ulici u Rijeci u trgovini nakita, uz prijetnju oružjem otuđili veću količinu zlatnog i srebrnog nakita, ručnih satova, novac i druge predmete. Pri tome su uz počinjenje materijalne štete u vrijednosti oko 120 000 kuna, 56-godišnjeg-vlasnika trgovine i ozlijedili.

KOD PODMURVICA Krađom bankovne kartice i pina oštećen za 14.000 kuna

Zahvaljujući brzoj reakciji policije, počinitelji su pronađeni ubrzo nakon počinjenja kaznenog djela u središtu Rijeke, sa svim otuđenim predmetima.
 
Obojica osumnjičenika bit će nakon završenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu za navedeno kazneno djelo razbojništva, te predana pritvorskom nadzorniku.
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Brad 10.09.2020.

    Dosadile mi više ovakve vijesti ,imate li kakvu radosniju npr:Imućni Zlatar pozvao siromašne lopove da ga pokradu,naime Zlataru je toliko dosadilo njegovo bogatstvo i imovina da je pozvao poznate lopove da ga kulturno opljačkaju po Europskom standardu koji ide slijedeći rasporedom,Lopov u formularu treba ispuniti slijedeće uvjete-znati pisati i čitati da ispuni formular,dokaz da uredno plaća članarinu u bilo kojoj lopovskoj družini,potvrdu od MUP-a da bar ima najsitniju prekršajnu prijavu(npr prešao pješke preko zebre a bilo je crveno) ,od roditelja iskaz da je kao dijete bar čokoladu ukrao,grub izgled i pogled(a ne kao Baletan koji brije noge) i naravno poslijednji dio -Pismenu izjavu da nikada neće biti pošten s ovjerom bar policijske postaje,i pri završetku ako ispunjava kvalifikaciju pismenim putem poštom ili mailom :dođipokradime@zlatar bit će mu javljeno,jbote koliko volim kulturu ,moram zatražiti od EU fondova bespovratna keš i otvoriti firmu za :Izobrazba kulturnih i nenasilnoj lopova d,d.s početnim kapitalom(dok nas murija ne ulovi ni sami ne znamo)

  • Vlaj1950 10.09.2020.

    zašto prinosite vijesti iz srbije?

  • Ivan.katic57@gmail.com 10.09.2020.

    A kako se zove pljackasi? Nismo svi pred bogom isti. Sitni lopovi s imenom i prezimenom. Krupne ribe zasticene. Zasto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare