News

Komentari 6

Rijeka: Ukrali satove, novac i zlato, policija ih ubrzo pronašla

Rijeka: Ukrali satove, novac i zlato, policija ih ubrzo pronašla

Policijski službenici PP Rijeka,  u suradnji sa Službom općeg kriminaliteta PU primorsko-goranske, priveli su na kriminalističko istraživanje dvojicu hrvatskih državljana, starosti 40 i 49 godina

Zahvaljujući brzoj reakciji policije, počinitelji su pronađeni ubrzo nakon počinjenja kaznenog djela razbojništva u središtu Rijeke, sa svim otuđenim predmetima. 

Policijski službenici PP Rijeka,  u suradnji sa Službom općeg kriminaliteta PU primorsko-goranske, priveli su na kriminalističko istraživanje dvojicu hrvatskih državljana, starosti 40 i 49 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva.
 
Riječ je o osumnjičenicima koji su jučer oko 17.30 sati u Krešimirovoj ulici u Rijeci u trgovini nakita, uz prijetnju oružjem otuđili veću količinu zlatnog i srebrnog nakita, ručnih satova, novac i druge predmete. Pri tome su uz počinjenje materijalne štete u vrijednosti oko 120 000 kuna, 56-godišnjeg-vlasnika trgovine i ozlijedili.Zahvaljujući brzoj reakciji policije, počinitelji su pronađeni ubrzo nakon počinjenja kaznenog djela u središtu Rijeke, sa svim otuđenim predmetima.
 
Obojica osumnjičenika bit će nakon završenog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu za navedeno kazneno djelo razbojništva, te predana pritvorskom nadzorniku.
 

Najčitaniji članci