To je to što me zanima!

Policija je pronašla tijelo žene (75), sumnja se na ubojstvo

Za smrt žene koja sama stanuje doznalo se tek nako što je policija došla provjeriti zašto se nesretna žena nije javljala na opetovane telefonske pozive svoje rodbine...
Vidi originalni članak

Policija je u srijedu u kasnim večernjim satima u Gundulićevoj ulici u Osijeku pronašla tijelo 75-godišnje žene Z.J. Sumnja se u nasilnu smrt.

- Možemo samo potvrditi da je u Gundulićevoj ulici u Osijeku u srijedu iza 21,40 sati pronađeno tijelo ženske osobe rođene 1941. godine. S obzirom da se sumnja u nasilnu smrt na mjestu događaja obavljen je očevid, a u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom i dalje se provode izvidi kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja, izvijesio nas je policijski glasnogovornik Darijo Premec.

Policija o ovom događaju uopće nije obavijestila javnost. Za smrt žene, koja, kao umirovljenica, sama stanuje u stanu u ulazu pored popularnog kafića Palazzo, saznalo se tek nako što je policija došla provjeriti zašto se nesretna žena nije javljala na opetovane pozive svoje rodbine koji su u srijedu tijekom cijelog dana pokušavali stupiti s njom u kontakt.

U policiji i Državnom odvjetništvu nisu željeli otkrivati detalje dok ne završi kriminalističko istraživanje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Fenix7 19.05.2016.

    Jadna žena. Nije valjda kakva "lažna bankarica" došla u provjeru novca s pomagačima... :((

  • zagabrija 19.05.2016.

    Kafići u stambenim zgradama su zlo i bez kontrole

  • Timmy2 19.05.2016.

    Dok nemamo više podataka,mogu samo reći,počivala u miru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare