To je to što me zanima!

Policija pronašla zapaljeni auto pljačkaša Hypo banke

Osijek: Razbojnici su upali oko 16 sati u banku i naredili svima da legnu na pod. Pokupili su novac i pobjegli autom koji je policija kasnije pronašla
Vidi originalni članak

Policija je pronašla uništeni i zapaljeni auto u kojem su pobjegli pljačkaši, koji su u petak oko 16 sati opljačkali Hypo banku u osječkom naselju Sjenjak. Pljačkaši su u banku došli naoružani i već s vrata prisilili nekolicinu klijenata da legnu i s glavom okrenutom prema podu pričekaju dok ne pokupe plijen. Njihov primjer je morao slijediti i zaštitar Sokola Marića. Nakon što su dobili "veću količinu novca", kako je izvjestio policijski glasnogovornik Marko Ćaleta, pljačkaši su pobjegli u nepoznatom smjeru.

PLJAČKAŠE LANI IZNENADILO RADNO VRIJEME

Ista banka je bila na meti pljačkaša i prošle godine u ožujku. Tada su dvojica muškaraca naoružanih pištoljima provalili u stan direktorice banke, ženu prisilili da se brzo odjene, uzme ključeve banke te su je, uz prijetnju pištoljem, ugurali u auto. No, krivo su procijenili radno vrijeme banke i iznenadili su se kad su, došavši pred poslovnicu poslije 19 sati vidjeli da je unutra još dosta klijenata. Nisu znali da se promijenilo radno vrijeme poslovnice. Potom su direktoricu poslovnice odvezli na južnu osječku obilaznicu i tamo je iskrcali i ostavili bez oba mobitela koja je žena imala. Nakon što su se udaljili u nepoznatom pravcu, direktorica se pješice zaputila u grad. Nešto poslije 21 sat uspjela je alarmirati policiju.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • stoka1 14.08.2010.

    hahahhaha pa ovo je staro dvije godine hahahhahaha pa sta je vama ja zivim na sijenjaku ovo je bilo prije dvije godine

  • fasada 14.08.2010.

    Neka,neka,bit ce toga jos,bolje da kradu tamo di ima,treba im na opljackanu svotu dodat jos 30% nagrade, banka nije nasa,zakaj nije u crnoj kronici nikad bilo napisano kako banka pljacka narod? Evo im sada,lopovima svaka cast.

  • pacokod 14.08.2010.

    Za placu od 400€ svaki posteni zastitar trebao bi stavit svoj zivot na kocku i ostavit djecu bez roditelja ako treba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare