To je to što me zanima!

Policija prosvjedniku ispalila hitac u prsa sa dva metra

Dramatične snimke stigle su iz Maname u Bahreinu. Policija je ubila šestero ljudi na glavnom trgu. Ne zna se je li muškarac preživio divljački napad policije
Vidi originalni članak

Bahreinska policija je u srijedu hladnokrvno ubijala prosvjednike na ulicama glavnog grada Maname. Videosnimke pokazuju brutalnost policije koja je ubila šest ljudi, a više od 100 ih je ranjeno.

Snimka svjedoci da su interventne snage pogodile prosvjednika u prsa nakon čega je on zateturao, a nakon toga ispalili su mu još jedan hitac u glavu. Ne zna se jesu li metci bili pravi, gumeni ili se radilo o projektilu sa suzavcem.

Prosvjednici su vec tjednima utaboreni na glavnom trgu u Manami zahtijevajuci politicke reforme i odlazak sunitske dinastije koja upravlja zemljom.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • malaysia 21.03.2011.

    ajmo istjerati amere iz hrvatske, hebem ti ja demokraciju kakvu oni sire po svijetu, umjetna nacija,l temeljena na zidovskom kapitalu i protokolima sionskih mudraca, imao je netko iz treceg rajha pravo kad je htio to sprijeciti, covjek je bio dalekovidan, al, i njemu dosli glave!!!!!

  • biberrr 19.03.2011.

    Kad si partner SAD-a možeš slobodno tamaniti demonstrante,tada ti ni UN,ni vjeće sigurnosti ne mogu ništa!

  • h1gh_3nd 18.03.2011.

    ljude kako god okreneš bio to prosvjed il bilo šta nemaju pravo udarat kamoli pucat u njih...mogu ih zatvorit ili prisilno pohvatat -.-

Komentiraj...
Vidi sve komentare