To je to što me zanima!

Bjelovar: Prijetio liječnici preko Facebooka, policija ga uhitila

Policija je prvo podigla tek prekršajne prijave protiv osumnjičenih što je kod lječničkih udruga izazvalo bijes. Sada je 44-godišnjak koji je liječnici prijetio zaradio i kaznenu prijavu
Vidi originalni članak

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska izvijestila je kako provode kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom zbog sumnje da je nakon prosvjeda protiv korona mjera prijetio liječnici iz Zavoda za javno zdravstvo u Bjelovaru putem Facebooka. Kriminalističko istraživanje se provodi u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Bjelovaru. Muškarca koji je prijetio doktorici su uhitili.

SNIMILI I VIDEO Policija podnijela prijave protiv troje ljudi zbog prijetnji liječnici na prosvjedu u Bjelovaru

Ide u pritvor

- Policijski službenici su osumnjičenog uhitili te će ga nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja u zakonskom roku predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, a protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru - poručili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Podsjetimo, nakon što su prosvjednici protiv mjera u Bjelovaru vrijeđali i prijetili jednoj liječnici, PU bjelovarsko-bilogorska digla je optužnicu protiv organizatorice, još jedne sudionice i jednog sudionika prosvjeda. 

TRAŽE KAZNENE PRIJAVE U Bjelovaru je rulja urlala na doktoricu i vrijeđala, dobili tek prekršajne prijave: 'Sramotno!'

U početku su protiv osumnjičenih podigli tek prekršajne prijave, što je izazvalo bijes liječničkih udruga.

Na prosvjedu je sudjelovalo 30-ak građana, a društvenim mrežama se proširila snimka na kojoj se vidi kako prosvjednici urlaju i trče za liječnicom, te dovikuju da je sotona.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • 17.12.2021.

    Evala !" Došla maca na vratašca "

  • little John 17.12.2021.

    Velike zasluge za ovakve događaje ima i predsjednik Milanović.

  • Kozlov 17.12.2021.

    Ovo što se dogodilo u Bjelovaru je čisti amaterizam zbog neinformiranosti "prosvjednika" i same nepripremljenosti istih u smislu Zakonske regulative kojom se treba boriti protiv nepravde.

Komentiraj...
Vidi sve komentare