To je to što me zanima!

Priveli muškarca: On je stavio bombu pod Jaguar u Bibinju?

U policiji navode kako je očevidom utvrđeno da je nepoznati počinitelj oko 4 sata ujutro aktivirao eksplozivnu napravu ispod Jaguara zadarskih registracija u vlasništvu 27-godišnjaka
Vidi originalni članak

Zadarska policija privela je muškarca kojeg dovodi u vezu s bacanjem eksplozivne naprave pod automobil Jaguar u Bibinjama.

- U tijeku je kriminalističko istraživanje ovog događaja, u sklopu kojeg se u službenim prostorijama policije nalazi jedan muškarac kojeg se dovodi u vezu s ovim događajem - ističu u zadarskoj policiji.

Inače, nakon dobivenih rezultata očevida koji je trajao cijelo jutro, policija se oglasila priopćenjem.

- Provedenim očevidom na automobilu u Bibinjama utvrđeno je da je nepoznati počinitelj aktivirao eksplozivnu napravu ispod Jaguara (ZD) u vlasništvu 27-godišnjaka, a u eksploziji je oštećen i BMW u vlasništvu 33- godišnjaka, koji je bio parkiran do njega. U eksploziji je oštećena i fasada obiteljske kuće u vlasništvu 61- godišnjaka te stakla na susjednoj kući u vlasništvu 76- godišnjaka - izvjestili su. 

EKSPLODIRALA U 4 UJUTRO Stavili bombu pod Jaguar sina lokalnog poduzetnika u Bibinju

U tijeku kriminalističko istraživanje ovog događaja, a protiv nepoznatog počinitelja Državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. 

Mediji navode kako je riječ o Jaguaru sina loklanog poduzetnika.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • medo59 07.11.2018.

    Ovaj je za sitnu lovu to obavio,sad ga suočiti i klupko se počne odmotavat,

  • dopizdilomi 06.11.2018.

    Poznavajući brzinu i rad pravosuđa nama ostaje samo nadati se da će se mafija međusobno poubijati jer ih nema tko hvatati i suditi.

  • miki hr 06.11.2018.

    Znači dileri su sada lokalni poduzetnici

Komentiraj...
Vidi sve komentare