To je to što me zanima!

Ubojstvo na ranču: Sestrična osumnjičena za smrt curice

Mrtvo tijelo djevojčice koja je umrla u vozilu hitne pomoći, dovezeno je u gospićku bolnicu u utorak. Oživljavali su je punih 40 minuta. Nažalost, nisu uspjeli
Vidi originalni članak

Djevojka (27) iz Zatona Obrovečkog osumnjičena je za teško ubojstvo svoje sestrične Sare Čirjak (14) iz Zadra u utorak ujutro na ranču njenog oca Mala Mila u Žuljinama kod Lovinca u Lici, potvrdila je Pu ličko senjska večeras po okončanju kriminalističke istrage.

- Policijski službenici Pu ličko senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakinjom iz Zatona Obrovečkog zbog osnova sumnje da je počinila kazneno djelo teškog ubojstva. Ona je uhićena, te će biti predana pritvorskom nadzorniku Pu karlovačke, a kaznena prijava bit će podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu - priopćila je Pu ličko senjska.

Sara Čirjak je kao i svake godine tijekom školskih praznika došla rođacima na ranč kod ujakakoji tamo zajedno sa braćom upravlja OPG-om i drži goveda na ispaši. Njegova starija kći, osumnjičena za ubojstvo, je kobnog jutra iz za sada nepoznatog razloga napala dvostruko mlađu Saru i hladnim oružjem joj zadala više porezotina i rana u području prsa uslijed kojih je djevojčica preminula u kolima Hitne na putu do bolnice u Gospić. Iako su liječnici pokušavali djevojčicu reanimirati na putu do bolnice i u bolnici, u tome nažalost nisu uspjeli, mogli su samo konstatirati njenu smrt. Oko 8.30 sati liječnici su o sumnjivoj smrti djevojčice obavijestili i policiju.

Tijekom istrage je privedeno osmero članova djevojčine uže rodbine. Dvoje članova rodbine pušteno je na slobodu u srijedu predvečer, dok je nad njih šestero istraga trajala do samog okončanja.

Osumnjičenica će uz kaznenu prijavu za počinjenje teškog ubojstva u četvrtak biti ispitana na Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Mještani Zatona Obrovečkog su nam kazali da je upravo 27-godišnjakinja nakon ranjavanja djevojčice pobjegla s ranča nakon čega je za njom tragala policija i na koncu je pronašla i uhitila u obiteljskoj kući u naselju. Nikome nije poznat motiv napada na dvostruko mlađu sestričnu. 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • čupakabra 01 22.06.2017.

    da "radi" Goli otok, da su kazne...doživotna robija, smrtna kazna i sl. bilo bi 80 % manje ubojstva i sličnih zločina... u ovim današnjim zatvorčićima nekima je puuno bolje nego na slobodi...prvo dobiju minimalnu kaznu.. a onda u zatvoru pun konfor...tri obroka, tv , teretana, raznorazne razbibrige + slobodni vikendi... u školi , na poslu plačaš hranu, tv i sve ostalo u zatvoru ti je sve besplatno.. ee da se mene pita.. naradili bi se za kilu kruha i paštetu..

  • memyself 22.06.2017.

    Djecu treba ucit zasto zivimo i zbog cega je zivot svetinja, a ne ih pustit da ih odgaja virtualni svijet ....ovako se sve vise vracamo u doba prije Krista a mislimo da idemo naprijed.

  • Maestro43 22.06.2017.

    Sad neka mi netko kaze da svijet nije otisao u krivom smijeru.Ja kad sam bio dijete sam jedva cekao praznike da idem kod bratica na selo,imao sam ih trojicu tamo,druzili smo se zabavljali i svasta,cijelo ljeto sam bio kod njih i nikad nije bilo dosadno a vidi danasnjice.Malo malo neko nekog ubije i slicno,nema vise ni bratica ni sestricne ni brata ni sestre.Narod je totalno poludio.Eto ti zivota i napretka.Danas kao svi pametniji i skolovaniji nego prije 30 godina.Skolovaniji mozda da ali pamet i razum i ljudskost su izgubili svi.Samo neka zavist i ljubomora,svak gleda samo svoj interes.Kad se malo bolje zamislim upitam se jima li ovakav nacin zivota uopste smisla

Komentiraj...
Vidi sve komentare