To je to što me zanima!

Policija se nakon potjere zabila u ukradeni BMW

Kako bi zaustavili kradljivca automobila, policija se oko 16 sati u zagrebačkim Mikulićima morala zabiti autom u njega. Ozlijeđenih, srećom, nije bilo
Vidi originalni članak

Danijel Č. (39) koji je ukrao  BMW-a 740 uhvaćen je nakon potjere u ulici Balde Glavića u zagrebačkom naselju Mikulići oko 16.20. Uhićenju je prethodila potjera, koja je uzbunila stanare tog naselja. Danijel je iz ulice Mikulići skrenuo u slijepu ulicu Balde Glavića, gdje se zaustavio. Kada je shvatio da nema kuda, počeo je voziti unazad te je udario u policijsko vozilo koje su policajci namjerno ostavili na cesti kako bi kradiljivca zaustavili. Gurajući ukradenim autom policijsko vozilo BMW je izašao iz slijepe ulice, no sa druge starne su ga dočekali drugi policajci. U pokušaju da pobjegne oštetio je oba policijska automobila.  Materijalna šteta je oko 400 tisuća kuna. Danijel Č. (39) se opirao pa je bilo potrebno čak petorica policajaca da ga svladaju, pričaju svjedoci.
- Vidjela sam policijski auto sa sirenom, pa još četiri-pet. Čula sam dernjavu. Izašla sam i mislila da je sudar - kaže čitateljica Martina. Zbog očevida promet je bio neko vrijeme zatvoren od raskrižja s Kvaternikom do ulice Balde Glavića.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • sinke 04.04.2008.

    Objavite tko je taj, zar se to opet zataškava .

Komentiraj...
Vidi sve komentare