To je to što me zanima!

Policija starici uništila kuću: Pogriješili su adresu za raciju?

U kuću žene (90) u Miamiju upali su u 1 ujutro. Ni psi tragači nisu pronašli drogu. Starici će morati nadoknaditi štetu. Policija joj mora platiti nova vrata i prozore
Vidi originalni članak

Starica (90) u Miamiju se šokirala kada joj je u jedan ujutro u kuću upala policija koja joj je razvalila vrata i prozore. Policajci su bili u raciji i tražili su drogu, ali su, izgleda, pogriješili adresu. Žena kaže da su je policajci tražili da im kaže gdje je droga i zatim uz pomoć pasa tragača pretražili kuću. Nisu pronašli ništa. 

- Ne znam kako su policajci ušli u kuću. Probudila me buka kada se čulo 'bum'. Nešto poput bombe - ispričala je uznemirena žena za CBS. Posvuda je bilo stakla i komada vrata.

Policija: Bili smo na pravoj adresi

Nemili događaj zbio se u prosincu prošle godine, a policija tvrdi da je na nalogu za pretres bila ispravna adresa. Iako stanarka nema informacija o tome da se iz njezine kuće prodavala droga, ne znači da se to nije zbilo, tvrdi policija. 

- Nikad nisam bila u zatvoru, nikad nisam bila uhićena - kaže starica kojoj će policija morati obnoviti ono što su uništili. Ovog tjedna trebala bi dobiti nova vrata, a nove prozore morat će čekati do kraja mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Linz 24.02.2015.

    'Superbakica' (90) sa nalakiranim noktima, živahna kao da ima 40 !!!

  • mik 23.02.2015.

    Zaposlite, pobogu nekog pismenog u policiju !

  • volim sunce 23.02.2015.

    a mi se čudimo onim našim dvjema što su sadile konoplju, nisu penzići za otpis,prerano idu u mirovinu i eto što se radi iz dosade

Komentiraj...
Vidi sve komentare