To je to što me zanima!

Policija traga za desetak ljudi za koje se misli da su migranti

U manjim mjestima u Karlovačkoj županiji stvorila se migrantska ruta. Iz BiH tijekom noći putuju prema Sloveniji. Tijekom dana uglavnom se skrivaju u napuštenim ili osamljenim objektima
Vidi originalni članak

Grupa od deset muškaraca, najvjerojatnije migranata uočena je u subotu između 13 i 14 sati kako prolazi zaseokom Maćešići u blizini Budačke Rijeke kod Karlovca. Čitatelj 24 sata snimio je muškarce koji su došli iz smjera Velike Kladuše dok su prolazili kroz naselje.

U policiji su nam rekli da su zaprimili dojavu o uočenoj skupini muškaraca, te da su na teren uputili policijske službenike koji će grupu pokušati locirati, te dalje postupati. Inače, na području Karlovačke županije se stvorila migrantska ruta kojom migranti prolaze iz smjera BiH prema Sloveniji kako bi se domogli zapadnih zemalja. Danju se obično skrivaju u napuštenim ili osamljenim objektima, a noću putuju.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • taci35 16.05.2018.

    Dobar snajper i iz daljine Tako manje boli, niti ga vidis niti ga poznas a ni slucajno ici da vidis tko je .....ostavis ga da spava

  • Sky Fighter 13.05.2018.

    Emigranti već godinama koriste prijevoznike iz BIH i srbije koji ih ubacuju u Hrvatsku !Kada će Policija već jednom uhititi i na licu mjesta streljati prjevoznike koji ubacuju teroriste u Europu !I bravo za Slovence koji jedini ovaj problem tretiraju ispravno pregledavajući svaki automobil u kojem sjedi vozač tamnije puti i crne kose !

  • purgerica prva 12.05.2018.

    "Misli se da su migranti!" ma sjajno, policija nam danas okupirana zabranom dolaska u Blajburg a ovi ulaze u Hrvatsku kao u luna park! Al zato nam Božinović, ministar, svaku noć na dvije tri Tv kuće!

Komentiraj...
Vidi sve komentare