To je to što me zanima!

Policija traži mladiće koji su ranili ljude ispred kluba

Policija je objavila fotografije dva mladića koji su ispred kluba Peti element u Zagrebu ranili troje ljudi. To su Simone (19) i Feho (20) Osmanović
Vidi originalni članak

Simone (19) i Feho Osmanović (20) bili su među skupinom mladića koja se u noći na nedjelju na šanku kluba Peti element u Tratinskoj ulici na zagrebačkoj Trešnjevci posvađali s drugom skupinom mladih. Svađa i naguravanje nastavilo se ispred kluba, nakon čega su Simone i Feho s dvojicom prijatelja uletjeli u crveni stari automobil. Iz jurećeg vozila ispalili su desetak metaka prema skupini mladića i djevojaka koji su stajali ispred kluba. Ranili su troje. Na sreću, nitko od njih nije u životnoj opasnosti. Ivana K. (20) završila je u Traumi s prostrijelnom ranom lakta, a Josipa P. (21) i 17-godišnjaka ranili su u potkoljenicu. U policiji kažu da nitko od ranjenih nije sudjelovao u sukobu nego su slučajne žrtve problematičnih mladića. Policija je izdala tjeralice za Simoneom i Fehom Osmanovićem zbog teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti. Zasad još ne znaju koji je od njih pucao. Objavili su fotografije osumnjičenih i mole građane za pomoć. Doznajemo da su dvojica mladića otprije poznata policiji. Simone zbog desetak kaznenih djela, uglavnom imovinskih delikata, a Feho zbog nanošenja teških ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • smuc 27.05.2008.

    A kaj morete mi zagorci smo takvi nigde bez čakije

  • Hacker-ri 26.05.2008.

    danas svaka budala nosi noz i pistolj. nesmijes nikog ni u oci pogledat jer tko zna koliki je to idiot

  • tallyst 26.05.2008.

    Toliko djela toliko godina a kazne za te aktove nigdi! A sad se čude!Jako interesantno jer zna se da su bili tamo di su trebali tj.pritvoreni i kažnjeni ovo se nebi desilo. Sva sreča da niko nije smrtno stradao...e lipa li smo zemljica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare