To je to što me zanima!

Policija traži pomoć građana: Jeste li vidjeli ove razbojnike?

Nepoznati bradati muškarac opljačkao je u ožujku ove godine ljekarnu u Vidrićevoj ulici u Zagrebu. Drugi je muškarac isti mjesec opljačkao trgovinu prijeteći nožem
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija objavila je na svojim internetskim stranicama snimke dvojice razbojnika. 

Muškarac star između 40 i 45 godina, visok oko 175 cm, srednje tjelesne građe, tamnih očiju, debljih tamnih obrva, tamne kose i višednevne tamnije brade opljačkao je u ožujku ove godine ljekarnu u Vidrićevoj ulici u Zagrebu. Bio je odjeven u jaknu tamnoplave boje s kapuljačom, a na glavi je nosio šilt kapu plave boje. Snimile su ga nadzorne kamere.

Drugi razbojnik opljačkao je trgovinu u ulici Pavlenski put, također u ožujku ove godine. Zaposlenicima je prijetio oštrim predmetom i ukrao novac iz blagajne. Radi se o muškarcu starom između 30 i 35 godina, visokom oko 190 cm, jače tjelesne građe i kraće crne kose. Nosio je sunčane naočale, a na sebi je imao tamnu majicu dugih rukava, plave traper hlače i crne cipele. 

Policija moli sve građane koji imaju bilo kakve informacije o ovoj dvojici muškaraca da se jave na broj telefona 192 ili na e-mail zagrebacka@policija.hr.

Idi na 24sata

Komentari 132

  • 08.10.2012.

    Iz svih ovih komentara vidi se da ih ljudi podržavaju (!!!), podstiču (!!!), te da ih ne bi odali, čak i da im znaju identitet (!!!). I to pod devizom, kriza je , pa nek kradu, a ionako političari... Jadno i primitivno. Kao prvo: ove slike treba zalijepiti na svaki izlog i tramvajsku stanicu, jer ih sigurno zna netko ko nema možda nema internet, a ako i ima, možda nije na 24 sata. Drugo: vlasnici dućana i apoteka ili bilo čega trebaju prije otvaranja ukalkulirati da će ih netko pokušati opljačkati i ugroziti prodavače (najčešće prodavačice !!!), pa sukladno tome ugraditi kamere visoke rezolucije, uz fizičku zaštitu (najbolje je fizičko odjeljivanje prodavača od kupaca)-dakle pult sa šipkama i neprobojnim staklom. Pljačkaš se može slikati!!!! Osim ako ne dođe sa bazukom.

  • vdr-032 07.10.2012.

    kakva murija , jbte, sad tu kao pomozite ovo ono a kad nas reketare po cesti i otimaju novac bez pogovora (jel to nije njihov problem) onda su najpametniji, a sad tu zaradite nase place jel mi naravno necemo rec ko je prepoznao debila sa nozem, jadni steeeeeeeeee, a u uniformi su najjaci i najpametniji i misle da su bogovi, iskaljuju frustracije preko uniforme, e sad potrudite se pronac ovog sa SLIKE imate i sliku. i i majte u vidu ovo kad zaustavlte ljude u autima na cesti

  • Gemmini 07.10.2012.

    Mogli ste sa tiralicom prićekati još koju godinu. Vrag vam prišu odnia !

Komentiraj...
Vidi sve komentare