To je to što me zanima!

Policija traži pomoć: Iz garaže u Zagrebu 81-godišnjaku ukrali skupocjeni Mercedes AMG GTR

Zagrebačka policija traga za nepoznatim provalnikom koji je tijekom veljače upao u kuću 81-godišnjaka na Kožinčevom bregu. Osim nakita, ukrao je skupocjeni automobil koji nije bio registriran
Vidi originalni članak

Hrvatska policija u velikoj je potrazi za iznimno rijetkim automobilom na našem području, Mercedes-Benz AMG GT R Roadsterom, bijelim kabrioletom koji je ukraden u Zagrebu.

Koliko je vrijedan, pokazuju i fotografije na kojima piše kako je ovo jedan primjerak od njih 750 u cijelom svijetu. Nije bio registriran, a nalazio se parkiran u garaži kuće u Ulici Kožinčev breg u Susedgradu.

Kako su otkrili, nepoznati provalnik u nju je ušao između 11. i 21. veljače. Vlasniku (81) je ukrao nakit i skupi auto. Štetu su procijenili velikom, no zasad neutvrđenom.

-  Pozivamo građane, ukoliko raspolažu korisnim saznanjima o otuđenom osobnom automobilu, da o tome obavijeste policiju pozivom na broj 192 - napisali su iz policije. 

Inače, ovu njemačku zvijer pokreće 4,0-litarski bi-turbo V8 motor. Ima sedam-stupanjski 7G-DCT automatski mjenjač s dvostrukom spojkom, a od 0-100 km/h ubrzava za samo 3,6 sekundi. Maksimalna brzina mu je 317 km/h.

 

Idi na 24sata

Komentari 191

  • misshell 03.03.2023.

    Pa u ovu garažu bog te može svatko uči, avto vrjedniji od garaže ahahaha... a dida (baš mi ga žao) nezna ni kad tačno se to desilo. Da mu ga nije praunuk nekud odveo

  • Andjelica 03.03.2023.

    Joj deda je sigurno gluh kada nije cuo da mu auto kradu iz garaze

  • jurekcmok 03.03.2023.

    samo da sad stari Horvatincic ne kupi takvu pilu pa da ulice grada budu jos opasnije....

Komentiraj...
Vidi sve komentare