To je to što me zanima!

Policija traži pomoć: U Karlovcu teško ozlijeđena djevojčica (10)

Radi se autu tamno plave boje nepoznatih registracija kojim je upravljao nepoznati vozač. Zaustavio se i krenuo unatrag, a da nije bio siguran može li to napraviti sigurno i za ostale sudionike u prometu
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći u karlovačkoj Ulici Dragojle Jarnević jučer je oko 11 sati teško ozlijeđeno dijete, a vozač automobila nakon nesreće je pobjegao, izvijestila je karlovačka policija koja poziva sve svjedoke koji imaju saznanja o nesreći da im se jave.

Kako navode, radi se autu tamno plave boje nepoznatih registracija kojim je upravljao nepoznati vozač. Zaustavio se i krenuo unatrag, a da nije bio siguran može li to napraviti sigurno i za ostale sudionike u prometu. Tad je naletio na dijete koje se kretalo uz rub kolnika.

Kako piše Radio Mrežnica, radi se o djevojčici (10) kojoj je auto prešao preko stopala.

Policijska uprava Karlovačka poziva sve svjedoke koji imaju neke informacije o ovoj prometnoj nesreći da im se jave Desetogodišnja djevojčica teško je ozlijeđena jučer u Karlovcu kad joj je u Ulici Dragojle Jarnević vozač automobila tamno plave boje prešao preko stopala.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare