To je to što me zanima!

Curice oduzeli roditeljima i na 60 dana ih smjestili kod bake

Iako socijalna služba ne želi komentirati slučaj i reći zašto se curice nisu vratile roditeljima doznaje se kako je služba već jedno određeno vrijeme nadzirala obitelj
Vidi originalni članak

Nastavlja se drama pronađenih maloljetnih sestara Galić. Naime, nakon što ih je policija u utorak pronašla desetak kilometara od mjesta gdje su posljednji put viđene, sestre Iris (10) i Petru Galić (12) iz Zaprešića idućih će 60 dana biti na skrbi kod bake u Turopolju. Iako socijalna služba ne želi komentirati slučaj i reći zašto se curice nisu vratile roditeljima doznaje se kako su već jedno određeno vrijeme nadzirali obitelj. Nagađa se da bi upravo to i mogao biti razlog njihova bijega od kuće.

Podsjetimo, maloljetne sestre su nestale u ponedjeljak.poslijepodne Na internetskoj stranici 'Nestali' policija je objavila kako su se njih dvije u ponedjeljak između 16 i 17 sati udaljile iz parka u Ulici Mirka Ožegovića BB u Zaprešiću. 

Nestanak djevojčica prijavio je njihov otac u ponedjeljak u 21 sat. U Zaprešiću je sva policija na nogama. Osim temeljne, na teren su izašli i interventni policajci. Pretraživali su široko područje Zaprešića, uz pomoć psa tragača.

Konačno su ih pronašli kako hodaju cestom u smjeru Marije Magdalene. Nije poznato kako su tamo došle i što su radile.

>>> Više o drami obitelji Galić pročitajte u redovnom izdanju 24sata u srijedu

Idi na 24sata

Komentari 267

  • bronza 05.04.2012.

    Hoće li doći dan kada će socijalne službe roditeljima oduzeti Bareta? Živim u nadi.

  • miššš 05.04.2012.

    šta sad svi napadate jadno djete, kao da vi nikad niste nikog zezali u školi, ma daj vama kao niko nije čudan, a vaša dijeca kao nikog ne zezaju??? ostavite curu na miru,nije ona kriva, a pogotovo ne njeni roditelji.. neka bude sram osobu koja je napisala da si pročita knjigu. kakvi su ovo ljudi.?!

  • jaja04 05.04.2012.

    Mislim da je vrlo neodgovorno angažirati toliko policije, toliko novinara, bombardirati nas sa toliko vijesti o nestalim djevojčicama, a onda nikad slova napisati šta se zaista desilo. Znam da se tu štite curice, ali ako se radi o nekom obiteljskom zlostavljanju, to više nije problem samo obitelji, nego i cijelog društva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare