To je to što me zanima!

Policija traži vozača koji je naletio na djevojku i pobjegao

U naletu automobila u nedjelju oko 20.35 sati u Piškorovcu teško je ozlijeđena maloljetna pješakinja. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće. Policija ga traži
Vidi originalni članak

U naletu osobnog automobila u nedjelju oko 20.35 sati u Piškorovcu teško je ozlijeđena maloljetna pješakinja, javlja PU međimurska.

Vozač osobnog automobila zagrebačkih registracijskih oznaka zbog neprilagođene brzine udario je u pješakinju koja se nalazila u skupini djece. Zbog siline udarca pješakinja je odbačena na travu. Zadobila je teške ozljede te je zadržana na liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec.

Vozač automobila pobjegao je s mjesta nesreće, a da pritom nije obavijestio policiju niti pomogao unesrećenoj maloljetnici. 

U tijeku je kriminalističko istraživanje, a policija moli sve očevice nesreće ukoliko raspolažu korisnim informacijama da se jave u najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također sve informacije mogu se dostaviti i putem e-mail adrese medjimurska@policija.hr.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Slavonka52 28.04.2015.

    Strasno. Nadam se da ce ga uhvatiti i osuditi tako pokvarenog. Djevojcici zelim brz i potpun oporavak.

  • tony stark 27.04.2015.

    nazalost ni novinari ocito NE smiju iznjet istinu, kao u jako velikom postotku kriminalnih radnji u Medjimurju OPET se radi o nasoj nacionalnoj manjini koja polako prelazi u vecinu, a nazalost i sama policija je na rubu ocaja pored te, drzavom sticene "manjine"

  • 27.04.2015.

    da je malo više policije na cestama, da kontroliraju pijance, pogotovo pred tim kafićima, bilo bi manje ovakvih nemilih događaja..

Komentiraj...
Vidi sve komentare