To je to što me zanima!

Policija traži vozača romobila: U Puli je teško ozlijedio pješaka

Uslijed siline udarca vozač romobila i pješak pali su na kolnik nakon čega se nepoznati vozač romobila udaljio sa mjesta nesreće bez da je pružio pomoć pješaku.
Vidi originalni članak

Muškarac (58) teško je ozlijeđen u četvrtak popodne u prometnoj nesreći u Puli, a istarska policija traga za vozačem romobila koji je na njega naletio.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici su utvrdili kako je nepoznata muška osoba upravljala osobnim prijevoznim sredstvom (romobilom) u suprotnom odnosno zabranjenom smjeru, kojom prilikom je romobilom naletio na 58-godišnjeg pješaka koji se nepropisno kretao kolnikom Negrijeve ulice.

Uslijed siline udarca vozač romobila i pješak pali su na kolnik nakon čega se nepoznati vozač romobila udaljio sa mjesta nesreće bez da je pružio pomoć pješaku.

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja identiteta vozača romobila i ujedno poziva vozača romobila koji možda nije bio svjestan težine nesreće, ali i sve druge možebitne svjedoke nesreće ili osobe koje imaju korisne informacije o ovom događaju da se jave u Postaju prometne policije Pula-Pola (Tršćanska 36), na broj telefona 192 ili 052 538 739, putem adrese elektroničke pošte pprp@mup.hr ili anonimno putem aplikacije Sigurnost i povjerenje. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • LoveGirl21 04.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju --> NU21.FUN

  • centarfor9 03.02.2024.

    Vožnja romobilima i bicklima po njihovim stazama, u suprotnom smjeru, je u Zagrebu najnormalnija. Naravno jer niti gradski prometni redari i, koji u principu šetaju gradom u trojkama (sjetite se onog vica zašto su uvijek milicajci išli u paru), a i policajci nikada nisu zaustavili biciklistu ili romobilistu zbog toga. Čemu ti ljudi uopće služe na ulici. pogledajte Masarykovu, tamo kombiji, biciklisti i bahati vozaći luksuznijih automobila, kojima i tako plaćanje globe ne znaći ništa voze kao da to  nije pješačka zona. pješačka zona. Pišem o zelenim valovima i Masarykovoj jer tuda idem svaki dan i dobro znam situaciju. 

  • SexyKitty17 03.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU4.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare