To je to što me zanima!

Policija traži ženu koja je vratila posvojenog sina

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ruska obitelj već je ponudila da posvoji Artema Savelieva (7) kojeg je Amerikanka samog poslala u Rusiju tvrdeći kako je mentalno nestabilan...
Vidi originalni članak

To je monstruozno djelo posvojitelja, uzeti dijete, pa ga doslovno baciti natrag. Ne samo da je nemoralno nego i protuzakonito, obrušio se u subotu ruski predsjednik na Amerikanku koja je nakon pola godine vratila u Rusiju 7-godišnjeg dječaka kojeg je posvojila. Artem Saveliev, kojeg je medicinska sestra Torry Hansen (33) preimenovala u Justina, sam je u četvrtak avionom putovao iz Tennesseeja do Moskve. 'Baka' Nancy ga je otpratila na avion, a dočekao ga je turistički vodič kojem je Torry platila da ga odvede na policiju. S mališanom je poslala pismo u kojem kaže da je mentalno nestabilan i da ga više ne želi. Dječak je navodno policiji rekao da su ga Torry i njena majka zlostavljale. Američka policija traži medicinsku sestru koja se skriva i baku koju vjerojatno također očekuje kaznena prijava. Iz agencije za posvajanje u Seattleu preko koje je Torry posvojila dječaka, kažu da su se čuli s njom u siječnju i da je sve bilo u redu. Ne znaju što se u međuvremenu dogodilo.
Maleni Artem je oduzet biološkoj majci u kolovozu 2008., a kako nema druge rodbine, završio je u sirotištu. Pravobranitelj za djecu rekao je da ga želi posvojiti jedna ruska obitelj. Rusi sada razmišljaju da zabrane Amerikancima posvajanje njihove djece.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • plavuša13 10.04.2010.

    Meni ovo siroto dijete izgleda uzasno preplaseno!Ko ce ga znat sta je sve siroce malo morao proci.Nadam se iskreno da ce se naci netko ko ima u sebi dovoljno ljudskosti i ljubavi da mu bude pravi roditelj.

  • user_30111 10.04.2010.

    Bolesno društvo, bolesno, bolesno... Onda nas oni uče kulturi i govore o moralu. Vjerujem da će mali Artem dobiti ljubav koju zaslužuje, zapravo uopće ne sumnjam jer rusko društvo nije trulo i izopačeno koliko nas god \'\'umjetnost\'\' naroda \'\'brižne\'\' majke pokušavala uvjeriti u suprotno, svojim još uvijek prisutnim hladnoratovskim paranojama i neupućenošću.

  • classic 10.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare