To je to što me zanima!

Policija u panici: Najmanje je devet napadača još na slobodi

Policija traži dvojicu koji su direktno odgovorni za napade u Bruxellesu u utorak te još sedmoricu koji su s njima povezani. Glavni organizator napada u Belgiji je, sumnja se  Mohamed Abrini
Vidi originalni članak

Devet članova terorističke ćelije koja stoji iza napada u Bruxellesu i Parizu su u bijegu, piše Telegraph. Među njima je i misteriozni muškarac iz zračne luke kojeg vlasti i pokušavaju identificirati.

Belgijska policija koja se našla pod kritikama jer nije napravila velike pomake, traži dvojicu koji su direktno odgovorni za napade u Bruxellesu u utorak te još sedmoricu koji su s njima povezani.

Sumnja se da je Khalid El Bakraoui, koji je izveo napad u metro, imao pomagača. Na snimkama se vidi da je pored njega bio muškarac s velikom torbom i da razgovara s muškarcem koji nije ušao s njim u vagon.

Osim njega, policija traži trećeg napadača iz zračne luke. On je snimljen zajedno s Najimom Laachraouijem i Ibrahimom El Bakraouijem koji su se raznijeli.

Glavni organizator napada je, sumnja se  Mohamed Abrini (30), prijatelj Salaha Abdeslama. On je Salahu pomogao i tijekom napada u Parizu. Policija traži i Naima Al Hameda (28), rođenog u Siriji za kojeg kažu da je naoružan i opasan. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • moderatoristine 25.03.2016.

    a sto je sa onim popisom gdje ih ima 22 000...

  • magdalena63 25.03.2016.

    Ajmeeee.. možete biti mirni, ovi nas čuvaju :(

  • ZelenaHrvatska 25.03.2016.

    pa puna je Belgija i Brisel četvrti u kojima žive smrdljivi islamisti,da se ima volje sve te osobe bi bile ili otjerane ili zatvorene na dugogodišnje robije,mada bi bilo najbolje da ih se sve likvidira pa neka se druže da alahom i onim pedofilom muhamedom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare