To je to što me zanima!

Policija uhitila bandu koja je tukla čovjeka za novac

Batinaši su za napad dobili 22 tisuće kuna. Oni su 17. rujna pretukli Marka Kljajića (46) u njegovoj kući u selu Slavonske Bare nedaleko Orahovice
Vidi originalni članak

Policija je uhitila napadače koji su 17. rujna oko 22 sata upali u kuću Marka Kljajića (46) u selu Slavonske Bare kod Orahovice te ga brutalno pretukli palicama. Osmoricu muškaraca od kojih se sedmoro udružilo kako bi pretukli nesretnog Kljajića. Prema navodima policije, Đ.O. (54) je unajmio M.E. (55) koji se zajedno sa Z.R. (53) organizirao skupinu batinaša u sastavu A.V. (23), D.K. (21), M.V. (33) i M.Š (32). Batinaši su za napad dobili 22 tisuće kuna. Policija je pretragom njihovih domova pronašla dva pištolja, palice, više mobitela i SIM kartica te više odjevnih predmeta koji su ih povezivali sa zločinom. Petorica su priznala zločin. Posjetimo, napadači su upali u Markovu kuću te ga više puta, drvenim palicama, udarili po tijelu i pobjegli. Kljajić je sa slomljenom rukom i stopalom završio u bolnici. Policija sumnja da je povod napadu bila osvetu zbog neplaćanja računa i fizičkog obračuna u kafiću. Naime, Marko Kljajić se krajem kolovoza potukao u jednom orahovičkom kafiću i nožem lakše ozlijedio čovjeka. Samo dva sata poslije netko mu je zapalio Mercedes. Inače, Marko Kljajić poznat je u selu kao incidentna osoba.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • crazy kure 26.11.2011.

    a vi svi sto ih osobno poznate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!nemate pojma o pojmu !!!!!!!!!!!!!!!1ima ona pusti selo neka prica!nasa policija me je hapsila x puta a bilo je pod obavjestajni razgovor,a te potvrde nikad nisam vidio!"a za novinare da ne pricam tj.da nepisem(igra pokvareni telefon)!i sta sad ko je u pravu!a osobno poznam perta i djuru tj. obitelj oravec!!!!!!!!!!!a a ti mali sto si napiso da drze pola slavonije i da je tako nije tvoja stvar,vidi se da si ljubomoran .radi pa zaradi nemoj gldat druge!!!!!!!!

  • svi_smo_doma 10.10.2008.

    Koliko se da iščitati iz teksta, ovi mangupi su odradili policijski posao; prebili probisvijeta i nasilnika. Iako nije mu ništa pomoglo!

  • Bipsic1985 09.10.2008.

    Osobno ih sve poznam i mogu reci da su to sve idijoti. Taj Oravec sto su ga uhvatili drzi poker aparete po cijeloj Slavoniji tako da vam ne moram pricat o kakoj je bandi rijec. A Kljajic je vec bio u zatvoru jer je izbo covjeka nozem. Uglavnom prije dva mjeseca su se potukli u kaficu kod Oravca i Kljajicje naravno opet izvadio noz i za malo promasio ovoga. Potom je otisao u najblizi kafic i razbio poker aparat od Oravca. Nakon pola sata je kljjicu zapaljen mercedes, a policija jos ne zna tko je to napravio??? Sta vi mislite??? Potom se je dogodilo ovo batinjanje i opet policiji treba mjesec dana da otkriju tko stoji iza toga!? I sad se oni hvale kako su brzo nasli krivce i sve to.. pih.. Uglavnom policija u Orahovici ima trte od obojice, pa zato ovi i mogu raditi sta hoce.. osobno sam jednom bio u kaficu gdje izlazimo kada je Kljajic bio upleten u tucnjavu, te mu je razbijen nos, a potom je otisao u auto i dosao s kalasnjikovim i repetirao pred svima.. I sta radi on radi na slobodi??

Komentiraj...
Vidi sve komentare