To je to što me zanima!

Policija uhitila dvojicu mladića koji su danas divljali Kotoribom

Prema pisanju lokalnih medija, mladići su prijetili u jednom kafiću pa u trgovini ukrali pića uz prijetnje pištoljem, u drugoj su trgovini ispljuskali prodavačicu pa još istukli i jednog kupca
Vidi originalni članak

U ponedjeljak poslije 18 u Kotoribi u Međimurju je došlo do incidenta u kojem su sudjelovala trojica mladića.

- Oni su hodali po cesti i radili gluposti, te je za sad preuranjeno govoriti o konkretnom događaju. Uglavnom nije bilo nikakvih pucnjeva, ni oružja. Dvojica počinitelja su uhićena, a za jednim se još traga. Još istražujemo slučaj, a za mještane Kotoribe i okolnih naselja nema nikakvih opasnosti - rekao nam je glasnogovornik PU međimurske.

Lokalni su mediji objavili da je trojac harao Ulicom kralja Tomislava, prijetio vlasnicima jednog ugostiteljskog objekta da će provaliti u objekat, a zatim im zapaliti i kuću, a potom su ušli i u jednu trgovinu iz koje su ukrali razna pića uz prijetnju pištoljem.

Nadalje, pišu mediji, ušli su i i u drugu trgovinu, u kojoj su također prijetili, ispljuskali prodavačicu, a potom i na parkiralištu istukli kupca koji ih je pokušao zadržati. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • splitsko.dite.mora 24.12.2019.

    Pljacka sa vartenim oruzjem , napad na prodavacicu i prolaznike i bjezanje od policije je divljanje? Hrvate koje uhite zbog oruzane pljacke dobivaju "cak" 10,15 godina.Roma kojeg uhite zbog iste stvari kako izgleda sudit ce mu se za za divljanje odnosno remecenje javinog reda i mira i nebi se cudio da prođe samo sa kaznom. Međimurci uz vas sam!

  • Dagi 66 24.12.2019.

    Neki čokoladni ..

  • 24.12.2019.

    Da je tako neki međimurec na ulici ispljuskao nekog romića bi li i onda bio ovakav naslov ili bi to bilo netrpeljivost i teror spram nacionalnih manjina, a možda bi se našao i pokoji naslov iz 2. svj. rata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare