To je to što me zanima!

Policija uhitila muškarca (45) kojeg su tražili zbog silovanja

Žena u tridesetima je u četvrtak oko 23 sata prijavila da je silovana na parkiralištu u Čakovcu. Muškarac je pronađen u petak na cesti u Prelogu gdje mu žive roditelji
Vidi originalni članak

Policija je u petak oko 17.20 sati pronašla muškarca (45) kojeg su tražili zbog optužbe da je silovao ženu u Čakovcu. Pronašli su ga na cesti u Prelogu gdje mu žive roditelji. Uhitili su ga i priveli na ispitivanje. 

Podsjetimo, žena u tridesetima je u četvrtak oko 23 sata prijavila da je silovana na parkiralištu u Čakovcu. Identitet silovatelja policiji je bio odmah poznat jer se on i žrtva poznaju od ranije. 

Neslužbeno se doznaje da je već prije bio prijavljivan policiji.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • leopoldo 10.08.2014.

    ovdje mi nešto smrdi

  • mico66 10.08.2014.

    jako malo informacije pa je tesko komentirati ali u svakom slucaju ako ju je zapravo silovao treba ga kazniti ,jer dosta ima slucajeva gdje je dokazano da zenska negovori onako kako je u stvarnosti se odigralo prema tome moje misljenje je Silovanje i Silovanje nije isto (.ne da me neko sad krivo svati da branim pocinitelja )

  • ursuss 09.08.2014.

    ako je načisto silovana tipa treba kastrirati...ali ako je nakon sexa tražila lovu ,a on nije dao te onaprijavila "silovanje",,,onda ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare