To je to što me zanima!

Policija uhvatila dvojicu, krali su kavu i kozmetiku u trgovini

Protiv dvojice punoljetnih osumnjičenika, te prema maloljetnom osumnjičeniku dostavit će posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu
Vidi originalni članak

Međimurska je policija dovršila kriminalističko istraživanje zbog osnovane sumnje kako su 19-godišnjak i 20-godišnjak s područja općine Pribislavec, te maloljetnik s područja Međimurske županije, počinili kazneno djelo krađe.

Sumnja se da su u srijedu, 5. veljače ove godine oko 18 sati i 30 minuta u Čakovcu, s prodajnih polica supermarketa u Zrinsko-frankopanskoj ulici, ukrali razne kozmetičke proizvode i kavu u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv dvojice punoljetnih osumnjičenika, te prema maloljetnom osumnjičeniku dostavit će posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Krao suncobrane

Riječka je policija dovršila dovršili dva kriminalistička istraživanja vezana za počinjenje kaznenih djela teške krađe provaljivanjem i krađe.

Tako je prijavljen 22-godišnji muškarac koji je 14. travnja provalio u vikend kuću na području Grobnika, a iz koje je otuđio razni alat i druge predmete za domaćinstvo i 54-godišnju vlasnicu materijalno oštetio za najmanje tri tisuće kuna. No tijekom istraživanja dio otuđenih predmeta je ipak pronađen i vraćen vlasnici.

Za počinjenje dva kaznena djela krađe, kao i oštećenja tuđe stvari, policija je pak prijavila 32-godišnjaka kojega terete da je tijekom travnja s terasa dvaju ugostiteljskih objekata na području Rijeke otuđio sedam suncobrana. Pri tom je i oštetio video nadzor tih objekata, a materijalna šteta procijenjena je bila na više tisuća kuna. Kao i u prvom slučaju, dio njegova plijena je pronađen i vraćen vlasniku, dok je za ostali dio utvrđeno kako ih lopov uspio prodati. 

Po završetku istrage, oba su osumnjičenika kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • umjereni pacifist 29.04.2020.

    zaštičena manjina

  • zagorska puntarica opet 29.04.2020.

    Plavusani plavih ociju?

  • ichbin2 29.04.2020.

    brasil brasil

Komentiraj...
Vidi sve komentare