To je to što me zanima!

Policija uhvatila tinejdžera koji je dojavio da je u školi bomba

Trogir: Tinejdžer je prije dva mjeseca iz javne govornice nazvao policiju i rekao kako je u školi bomba. Nije rekao kojoj pa je polcija pretražila sve škole u gradu
Vidi originalni članak

Tinejdžer (16) je pred kraj polugodišta iz javne govornice nazvao policiju i rekao im kako je u trogirskoj školi bomba. Nije spomenuo ime škole, pa ih je policija obišla sve. Policija je nakon dva mjeseca našla tinejdžera i kazneno ga prijavila. Saslušao ga je istražni sudac. Mladiću prijeti kazna od tri mjeseca do tri godine zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_68632 10.02.2011.

    Ja ne mogu vjerovati... Jednostavno ne mogu vjerovati! Prebiješ nekoga, osakatiš, teško ozlijediš, dobiješ uvjetnu. Izazoveš tešku prometnu, dobiješ uvjetnu. Nekoga pokušaš ubiti ili silovati, dobiješ uvjetnu. A za lažnu dojavu o bombi dobiješ od 3 mjeseca do 3 godine zatvora. Nevjerojatno koliko su nam zakoni neusklađeni. I još me nešto zanima. Koliko puta sam pročitala da se maloljetnika pušta na slobodu jer je maloljetan i ne može mu se suditi. Pa kako se onda ovome može suditi?

  • patriot123aa 10.02.2011.

    mladicu treba zabranit skolovanje i stavit ga 5 godina u zatvor sa prisilnim radom....balavac neodgojeni i roditelje mu treba zatvorit

  • BobCat 10.02.2011.

    ah ta djeca danas.. nebu me zacudilo kad za par godina zbilja grune neka bomba u nekoj skoli (mislim, nedo bog) zato jer se nekom balavcu nije dalo pisat neki ispit..

Komentiraj...
Vidi sve komentare