To je to što me zanima!

Policija uključena u istragu o smrti mladića u bolnici u Sisku

Riječ je o Ivanu Došenu iz Hrvatske Kostajnice , učeniku 2, Razreda Gimnazije u Hrvatskoj Kostajnici i nogometašu koji je preminuo nakon operacije krajnika u Sisku
Vidi originalni članak

Policija u Sisku je priopćila kako u suradnji sa sisačkim  Županijskim državnim odvjetništvom  policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju okolnosti smrti 17-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je preminuo u sisačkoj bolnici nakon izvedenog medicinskog zahvata. 

Riječ je o preminulom Ivanu Došenu iz Hrvatske Kostajnice , učeniku 2 a razreda Gimnazije u Hrvatskoj Kostajnici i nogometašu koji je preminuo nakon operacije krajnika u Bolnici u Sisku. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • -DM- 17.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mare0903 16.04.2013.

    bolesniku!!!!!

  • Sanja50 16.04.2013.

    krivci nek odgovaraju za smrt ovog mladog dečka.njega ne može ništa vratiti ali nek se zna tko je kriv i tko je pogrešio u liječenju.neka roditelji imaju snage za daljnji život sa lijepom uspomenom na sina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare