To je to što me zanima!

Policiji došao s glavom žene i rekao: 'Ubio sam ju. Varala me'

Ovo je moja supruga. Dao sam joj svu ljubav koju sam mogao, rekao je suprug prije nego mu je jedan policajac viknuo da glavu vrati nazad u torbu. Ženu je ubio zbog ljubomore
Vidi originalni članak

Suprug je rekao policiji da je ženu zatekao s ljubavnikom. Rekao im je da ju je zato ubio. Policajci su šokantnu scenu snimili mobitelom. 

Satish (35) je ušao u policijsku stanicu u Indiji s torbom u kojoj je nosio glavu svoje supruge. Torbu je stavio na pod i otvorio ju je. 

Glavu je izvukao van jednom rukom i pokazao ju šokiranim policajcima.

- Ovo je moja supruga. Dao sam joj svu ljubav koju sam mogao - rekao je prije nego mu je jedan policajac viknuo da glavu vrati nazad u torbu. Rekao je policajcima da ga je žena varala te da je izgubio živce. 

- Odlučila se za ljubavnika koji ima kriminalni dosje i radi kao fizički radnik. Davala mu je i nova c- rekao je suprug. Policajci su muškarca uhitili. Rekli su da im se često dogodi da ubojica dođe u postaju i preda se no dosad nitko nije donio sa sobom glavu ubijenog ili ubijene, piše Daily Mail. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • mangup@dj 14.09.2018.

    Šta je muškarčina , nikad ga ta više neće varati.

  • SamoJako555 14.09.2018.

    A kak je tek ljubavnik prošao ? Jučer sam gledao film "Upgrade 2018" scifi, čovječe koje su tamo brutalne scene bile...već ih dugo nisam vidio u horrorima...

  • kung fu panda 14.09.2018.

    Žena izgubila glavu za ljubavnikom

Komentiraj...
Vidi sve komentare