To je to što me zanima!

Policiji rekla da joj je muž izgorio, a onda je pobjegla

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Točan uzrok požara još se ne zna. Požar je policiji prijavila supruga muškarca, koja je nakon toga nestala. Tijelo muškaraca (89) tražili su satima
Vidi originalni članak

U obiteljskoj kući u selu Pruhari pokraj Buzeta je u srijedu prijepodne izbio požar. U kući je ostao Mario Bajok (89) i izgorio. Njegova supruga Katica (81) policiji je rekla da je suprug ostao ležati na kauču.  Vatrogasci su satima tražili tijelo muškarca. Našli su ga ispod hrpe ruševina i pepela. Nakon što je policiji prijavila požar, žena je pobjegla. Našli su je vatrogasci i djelatnici Socijalne skrbi iz Buzeta, no agresivna žena nije im dala prići. Katici su htjeli dati tablete za smirenje, ali ona ih je odbila.
- Starci su živjeli vrlo skromno, bijedno, teško i bez ikakvih prihoda. Odbijali su svaku pomoć mjesnog odbora i socijalne službe. Mario je bio lošeg zdravlja i zadnje vrijeme se teško kretao - rekao je susjed i predsjednik mjesnog odbora, Igor Jakac. Točan uzrok požara još se ne zna. Očevid će se nastaviti u četvrtak, a na požarište će doći vještaci za požare MUP-a.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mxsanja86 18.11.2009.

    a brizan stari....

  • skolic3 18.11.2009.

    a bem ti starost. Jadan dida.

  • ciciban3 18.11.2009.

    e sirotinjo, i bogu si teška ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare