To je to što me zanima!

Policijska potjera na Volovčici, skupilo se čak 20 policajaca...

Velik broj policajaca skupio se u četvrtak. Priveli su dva mladića u Ivanićgradskoj ulici. Jedan je odmah počeo bježati, a drugi je to odlučio napraviti tokom pretresa, rekao nam je čitatelj
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci u četvrtak su oko 11.30 sati priveli dvojicu mladića nakon potjere u Ivanićgradskoj ulici na Volovčici.

Dva mladića bježala su od policije, a u Ivanićgradskoj se okupilo oko 20 policajaca. Tri policajca trčala su za jednim osumnjičenikom koji je odmah počeo bježati.

POGLEDAJTE VIDEO: Policijska potjera kao iz filma, dva mladića bježala po Volovčici

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jedan je ležao na podu dok ga je policajac držao, a drugi je odmah počeo bježati. Kad je policajac išao pretresti prvog mladića, počeo je bježati. U lovu su ga uhvatili za majicu i srušili - ispričao nam je čitatelj. 

Pokraj njih se nalazila Škoda za koju se sumnja da je povezana s privođenjem dvojca.

Iz PU Zagreb potvrdili su nam da su bili u redovnom postupanju. 

Kako neslužbeno doznajemo, policajci su postupali prema dvojici mladića zbog sumnje u prometni prekršaj. U takvim situacijama policajci moraju spriječiti moguće prekršitelje u bijegu, ukoliko to pokušaju do utvrđivanja svih okolnosti.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Hrvat za Hrvate 08.08.2021.

    Bravo za Hrvatsku policiju! Vidi se po svemu da je to pripremljena akcija i cestitam im na uspjehu. A ovim balonjama bi pozelio 20 godina svakom i to u Tajlandskom zatvoru!

  • Karmen19 12.06.2020.

    Ovo pokazuje kolko je nasa policija neuka,drugo pokazuje kolko narod bi pomogao jedan drugo.e,utopili bi jedan drugog u žlici vode.Policija je oduvijek bila bahati i kurcila se..nikad nije obavljala svoj posao nego je izigravala majmune s bananom..Ova hrpa ljudi sto ih brani jad i i bjeda,sveukupno 0 od ljudi

  • meri96 11.06.2020.

    Pregrubo ponašanje policajca. Ovaj vezan, a policajac ga ubacuje u kombi ko vreću pijeska. Nasilje. Spusti se malo na zemlju čovječe nisi Boga za bradu primio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare