To je to što me zanima!

Policijska super njuška: Duks u Fažani kod dilera otkrio drogu

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni od rujna 2018. pa do kraja veljače u više navrata preprodavao drogu na području Pule. U petak će biti priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske
Vidi originalni članak

Istarski policajci uz pomoć psa Duksa u četvrtak poslijepodne izbacili su van posla dilera (39) koji je djelovao na području Fažane. 

Temeljem saznanja da posjeduje i preprodaje drogu, oko 17.15 sati uhitili su muškarca kojem su pretražili vozilo i stan koje koristi. Policijska je super njuška tamo pronašla skrivenih 18,3 grama amfetamina i 91,4 grama bijele praškaste materije nepoznatog podrijetla, 3 tabele ecstasyija, 5.8 grama marihuane i 3.5 grama droge MDMA. Pronađena droga i nepoznata materija dostavit će se na vještačenje u Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja "Ivan Vučetić "u Zagrebu.

Također, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni od rujna 2018. pa do kraja veljače 2019. godine u više navrata preprodavao drogu na području Pule. U petak će biti priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • NivesG 08.03.2019.

    Samo se hvalite i dlikajte ga pa ce ga mafija lakse otrovati.

  • Velečasni 1 08.03.2019.

    Tog Duksa će voditelj morati dobro paziti da u šetnji ili u slobodno vrijeme ne pojede kakvu otrovanu kobasicu. Ali,svakako ima dobar nos. Što je-je.

  • ŠtangaŽelezni 08.03.2019.

    Duks našnjofa par grama, a popiša gumu od šlepera koji prefura dve tri tone aj bok

Komentiraj...
Vidi sve komentare