To je to što me zanima!

Policijski pas u automobilu mu nanjušio 23 paketa marihuane

U stanu uhićenog Tomislava D. našli su još marihuane i kokain. Otprije je poznat policiji po zlouporabi droge, nasilnom ponašanju i prometnim prekršajima
Vidi originalni članak

Policijski belgijski ovčar Arr ponovo je strpao dilera iza rešetaka. Nakon prošlomjesečne zapljene 4,3 kilograma marihuane, u subotu je na Ježevu otkrio 7,9 kilograma “trave” vrijedne 170.000 kuna.

T. D. (32) iz Slavonskog Broda prevozio je u sportskoj torbi 23 paketa s “travom”, a doma su mu pronašli još 522 grama i 93,3 grama kokaina. Ovo umiljato policijsko njuškalo službeni je pas Mobilne jedinice za granicu. Star je 3 i pol godine i dresiran za otkrivanje droge. Nakon prošle zapljene, ekipa 24sata htjela je testirati njegov njuh. Sakrili smo mu 10 g heroina u pretinac ispred suvozača.

Čim je vodič otvorio vrata, Arr je “poludio”. Osjetio je mikročestice heroina na podu, a zatim počeo kopati po pretincu. Vodič ga je nekoliko puta vukao van iz auta i smirivao. Nakon 15 minuta pretrage vodič mu je predao toliko željenu lopticu, koju mu poslije više nije bilo moguće oduzeti.

- Loptica se stavi kraj droge da pokupi miris. Pas tako poveže miris droge s lopticom. On zapravo traži svoju lopticu - otkriva vodič.

Kod kuće je Arr obični ljubimac koji, za razliku od ostalih psećih hedonista, zarađuje za svoj odrezak. MUP će mu do mirovine podmirivati sve potrebe, a poslije samo hranu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • PredstavnikIzvanzemaljaca 28.04.2012.

    Pitanje za sve, kad se mislite početi baviti pravim kriminalcima ?

  • hippo xx 30.11.2010.

    treba tog psa ukokat

  • forks 29.11.2010.

    to pesooo, najjaci si!

Komentiraj...
Vidi sve komentare