To je to što me zanima!

Polio se benzinom i zapalio na Trgu svetog Petra u Vatikanu

Svećenik je bacio jaknu na muškarca pokušavajući ga ugasiti, a zatim su ga dva policajca poprskala aparatom za gašenje. Ima opekline na gornjem dijelu tijela
Vidi originalni članak

Neimenovani muškarac u 50-tim godinama natopio je svoju odjeću benzinom i zapalio se na Trgu svetog Petra u Rimu u četvrtak nešto prije 9 sati, piše Global News. Jedan svećenik odmah ga je pokušao ugasiti jaknom, a zatim su ga dva policajca poprskala aparatom za gašenje

Hitna pomoć odmah je stigla po njega. Završio je u bolnici Santo Spirito s teškim opeklinama na gornjem dijelu tijela. Motiv nije poznat, izvijestila je talijanska novinska agencija ANSA. 

Nadzorne kamere snimile su muškarca kako se pali. Glasnogovornik Svete Stolice rekao je kako ne zna ništa o incidentu. 

Muškarac je sa sobom imao papir s brojem telefona svoje kćeri.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • kukurikuu 19.12.2013.

    Zao mi je ljudi koji dodju u takvu situaciju da nemaju drugog izlaza. Bojim se da si je napravio jos gorju situaciju nego sto ju je imao. Boze daj da se varam.

  • kudro321 19.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • aster blistok 19.12.2013.

    Sigurno je čuo da se uvodi ćirilica u Vukovar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare