To je to što me zanima!

Političar traži dvojnika: 'Ne može spavati s mojom ženom'

Renato Gomez (45) na Facebooku traži svojeg dvojnika. Za sad se javilo četvero ljudi, a pobjednik će dobiti 2.700 dolara. Mijenjat će ga tamo gdje on ne stigne
Vidi originalni članak

Meksički političar Renato Tronco Gomez (45) na društvenim mrežama pokrenuo je potragu za svojim dvojnikom koji bi umjesto njega obavljao dužnosti koje on - ne stigne. Pobjednika izbora nagradit će s 2.700 dolara, a za sada ih se javilo četvero. 

Nezavisni dužnosnik u istočnoj meksičkoj državi Veracruz obećao je svojeg 'duplića' naučiti da se ponaša i govori kao on te da pokriva njegove brojne obveze. Dubler će nositi titulu Gomezova zamjenika, no neće ga moći mijenjati baš u svemu. Dosjetljivi Gomez posebno će se pobrinuti da dvojnik ne prisustvuje sjednicama parlamenta, što ni ne može jer se u meksičkom parlamentu glasuje otiskom prsta. 

- Bit će tu i dogovor da ne može spavati s mojom ženom, niti živjeti u mojoj kući i biti otac mojoj djeci - kaže Gomez koji je i ranije na svoje dužnosti slao zamjenike. 

Mnogi osuđuju njegov potez i tvrde da si samo hoće podići popularnost kako bi se mogao kandidirati za guvernera države Veracruz. On pak tvrdi da su njegove namjere čiste i da to radi samo kako bi što bolje obavljao posao za koji je izabran.

- Ne pokušavam nikoga prevariti jer će se moj dvojnik uvijek tako i predstavljati. Ne želim mjesto guvernera jer mislim da to nije za mene - brani se Gomez.  

Natječaj je otvoren do ponedjeljka na njegovom Facebooku, a pobjednika će vjerojatno izabrati gospođa Gomez. 

- Ona me poznaje i iznutra i izvana - rekao je, piše Oddity Central.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • cronewsler 17.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • nefer 17.05.2015.

    a jel može dvojnik da ševi ljubavnicu ?? nije fer da ga najmi samo da bude pokretna META

  • Igor Petak 17.05.2015.

    To samo politicaru moze past na pamet!

Komentiraj...
Vidi sve komentare