To je to što me zanima!

"Političari su moji zaposlenici i ja im sada svima dajem otkaz!"

I jedan glas se čuje! Rikardo Mihajić Riki privukao je pažnju domaćih medija solo prosvjedom. Odvojio je pet minuta svog vremena i napisao poruku na transparent
Vidi originalni članak

Hrvatski branitelj Rikardo Mihajić Riki iz Čižića na Krku odvojio je pet minuta u petak za vlastiti prosvjed nezadovoljan političarima.

- Političari su moji zaposlenici i nezadovoljan njihovim servisom - svima dajem otkaz - napisao je na transparentu i prošetao se s njime po mjestu. Na taj način privukao je pozornost i dao podršku prosvjednicima diljem zemlje.

- Političari nisu vrijedni da potrošim sto kuna na put do Rijeke, ili više do Zagreba, a ni moje vrijeme više od ovih 5 minuta. Posebno u informatičkom dobu kad je dovoljno imati dobru volju, transparent i kamermana koji će sve zabilježiti - rekao je vza Rijeka.danas i dodao kako ovaj prosvjed ima prednost jer ga ne treba prijavljivati policiji.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • karenjina 16.03.2011.

    Jos da nađemo nacin da oni shvate da su nasi zaposlenici pa da odu, jer otkaz su dobili. Riki svaka cast!

  • snežana_1 07.03.2011.

    ovog ljeta idem na more u Čižiće

  • MikaLamešić 06.03.2011.

    Svaki je glas bitan i svako ima pravo iznijeti svoj stav.Udružimo svoje glasove,neka se dalje čuju,jer naša vlast je nagluha i jedva da čuju sva ova događanja a kamoli glas pojedinca.Zrno po zrno pogača...

Komentiraj...
Vidi sve komentare