To je to što me zanima!

Političari, tajnici, pomoćnici i novopečeni vinar: Tko su ljudi pod istragom u slučaju Horvat?

USKOK tvrdi da su sređivali nezakonite poticaje, a za Aladrovića da je zapošljavao. Milošević se uglavnom bavio Banovinom. Sada ga se tereti da se i on založio i sredio poticaje onima koji na to nisu imali pravo
Vidi originalni članak

Još od uhićenja Josipe Rimac prije skoro dvije godine, USKOK nije zahvatio odjedom ovako širok krug visokorangiranih državnih dužnosnika. Osim što je ministar Darko Horvat uhićen na dužnosti, ostali koji se sumnjiče za isplatu nezakonitih poticaja su redom visoki dužnosnici koje je upravo premijer Andrej Plenković postavio u Vladu ili su ih doveli njegovi ministri. U svakom slučaju, radi se o visokorangiranim HDZ-ovcima, te potpredsjedniku Vlade Borisu Miloševiću koji je iz koalicijskog partnera SDSS-a. Dosad je vrijedio kao neaferični i tihi pravnik.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 9

  • amyntas 19.02.2022.

    Sad je Bane na redu I Coric

  • 19.02.2022.

    Živimo u jednom totalno zatvorenom, nestvarnom i nevjerojatno jadnom državnom uređenju za 21. stoljeće.

  • Luna777 19.02.2022.

    Kad čitate sve ove afere koje se svakodnevno događaju postane vam muka, ali vam postaje jasno zašto je Hrvatska među posljednjim državama u EU po razvijenosti i uspješnosti, a na žalost među prvima po korumpiranosti. Uništili nas visokopozicionirani političari svojim makinacijama, lopovlukom, pogodovanjima, natječajima, nebrigom, indolentnošću, preplaćivanju svega što država plaća. Eto, a vi dragi narode i dalje birajte ovo "poštenje i (ne)rad" dotičnih političara. Kao da bolje nismo ni zaslužili!

Komentiraj...
Vidi sve komentare