To je to što me zanima!

Političarka retuširala fotku za kampanju, glasači su zgroženi. A kakvo tek opravdanje ima...

Nakon prozivki na društvenim mrežama priznala je kako je 'malo' doradila fotografije. Rekla je da je to napravila kako bi ciljevima svoje stranke potencijalno priskrbila veću potporu
Vidi originalni članak

Juliette de Causans, kandidatkinja na nadolazećim izborima za Senat Republike Francuske našla se na udaru kritika jer je značajno doradila fotografiju sebe koju je stavila na svoje promotivne plakate, piše The Telegraph.

Zanimljivo je kako političarka nije otkrila koliko ima godina, a sudeći prema fotografijama koje su kružile tijekom kampanje mnogi bi pomislili kako ima oko 25 godina. No, prava istina nešto je drugačija, javnost smatra da ima između 40 i 50 godina. 

USPOREDIO I STANDARD Vučić napao hrvatske medije: 'Photoshop služi kako bi se uljepšalo, a mene rade ružnijim'

Nakon prozivki na društvenim mrežama priznala je kako je 'malo' doradila fotografije. Rekla je da je to napravila kako bi ciljevima svoje stranke potencijalno priskrbila veću potporu.

- Zaista, uopće ne izgledaš kao osoba na plakatu. Odmah si počela lagati. Ta ovo je ‘prelijepo - samo je jedan od komentar na društvenim mrežama.

INSTAGRAM VS. REALNOST Dara u photoshopu šara: Lijevo je njena fotka iz emisije, desno je ispeglana Instagram verzija

- Moje je pravo da kao kandidatkinja imam lijepu fotografiju. Frizura, šminka i rasvjeta nisu ista stvar - poručila je Juliette de Causans.

I u hrvatskoj politici bilo je 'posrnulih' političara uređenih u photoshopu. Jedna od njih je Anka Mrak Taritaš koja je u neprepoznatljivom izdanju najavila kandidaturu za mjesto gradonačelnice grada Zagreba 2016. godine.

- Bila je opcija ili jaka šminka i photoshop ili sunčane naočale. Zamislimo kandidata sa sunčanim cvikama na slici...  - pravdala se tad Mrak Taritaš.

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Aglaonema 18.09.2023.

    Pa pošto su nam sadašnjost i bubućnost,filteri pa žena se samo prilagodila situaciji.Ako knollica i karleuša na svakoj fotki izgledaju drugačije,zašto ne bi i ona?

  • Fotomorgana 18.09.2023.

    Trebala je odmah puknut sliku od Pamele A. , kad ja bal nek je bal .

  • Crni1021 18.09.2023.

    Opće se ne vidi razlika

Komentiraj...
Vidi sve komentare