To je to što me zanima!

Političarka skuplja glasove svojim seksi fotografijama

Erotske slike datiraju iz '70-ih godina. Na njima se, tada 19-godišnja Pauline, valja po krevetu u čipkastom donjem rublju kojeg ponekad skine...
Vidi originalni članak

Australska političarka Pauline Hanson (55) popularnost u posljednjih nekoliko dana svojoj One nation stranci nije donijela pametnim političkim programom već svojim golišavim fotografijama. Iako je isprva optuživala bivšeg dečka da je on pustio škakljive fotografije u javnost, mnogi sumnjaju da je to sve ona dogovorila. Erotske slike datiraju iz '70-ih godina. Na njima se, tada 19-godišnja Pauline, zavodljivo valja po krevetu u čipkastom donjem rublju, a na nekim slikama skinula je gaćice ili grudnjak. Njezin bivši savjetnik i ljubavnik tvrdi kako je puštanje slika u javnost izvrsno tempirano.
- Učinila je to baš u vrijeme predizborne kampanje. Vjerojatno je tako mislila osvojiti što više glasača i ući u parlament u Queenslandu - rekao je David Oldfield. Pauline je 2006. godine časopis Bulletin svrstao među 100 najutjecajnih Australaca ikada, a politikom se aktivno bavi dugi niz godina. Fotografije političarka nije željela komentirati.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • šamar 15.03.2009.

    sex se danas jedino moze prodati pa je ova jadnica pomislila da ce mozda pobjediti

  • gradelji 15.03.2009.

    samo nedaj Bože da se ovoga dosjete Sanader i Mesić

  • marina_an 15.03.2009.

    Kazu mladost ludost.. a sta je za ovo rec.. NO COMENT.... baba pa poludila..

Komentiraj...
Vidi sve komentare