To je to što me zanima!

Politički rat preko plakata: Šuker protiv Picule 3-1

Tonino Picula, središnja figura granatiranja od strane HDZ-a, kaže da ga je stranka napala lažima te da imaju viška novca pa igraju prljavo
Vidi originalni članak

Gradonačelniče, gdje je bazen? HDZ to pitanje postavlja najnovijom serijom plakata kojima napada SDP u “ratu plakatima za Turopolje”. Na ranije postavljenim plakatima “pozdravili” su Tonina Piculu na putu od Zagreba prema Velikoj Gorici porukama od “Dobro jutro, gradonačelniče” do “Doviđenja, gradonačelniče (izbori su 14,1 kilometar od Vašeg doma)”. Plakati sugeriraju da Picula ne živi u V. Gorici nego u Zagrebu. A SDP je polijepio plakate na kojima stoji poruka ministru Ivanu Šukeru. “Ministre, za razliku od Vlade, Grad nema rupu u proračunu”. Tonino Picula, središnja figura HDZ-ova promidžbenoga granatiranja, kaže da ga je vladajuća stranka napala lažima.
- Oni su preko svojih novinara objavili laž da ja ne živim u Velikoj Gorici i ja sam tu laž bio prinuđen demantirati. Novinara koji je to izmislio pozvao sam da sa svjedocima dođe kod mene da vidimo tko govori istinu, ali on to do danas nije učinio - kaže Tonino Picula i dodaje: - HDZ je zbog obilja novca krenuo s prljavom kampanjom, a mi smo samo podastrli činjenice.
Ivan Jarnjak tvrdi da je rat plakatima počeo SDP. Prema Jarnjaku, riječ je o “prljavoj kampanji” koja bi, nada se on, trebala uskoro stati. Iz HDZ-a Velike Gorice nitko nam se nije javio radi komentara. HDZ je izvrgnuo ruglu i Bandićev način vladanja gradom Zagrebom.

ŽUPANICA KAO CECA
Plakati s likom srpske turbo-folk pjevačice Cece s tekstom “Koncert u Novom Sadu - 100% rasprodano” osvanuli su u Sisku. To je aluzija na kampanju županice Marine Lovrić, čiji slogan glasi “100 posto najbolji izbor”, a i njezin plakat podsjeća na onaj za Cecin koncert. Županica kaže da je riječ o podmetanju i uvjerena je da iza svega stoji HDZ. HDZ je sve opovrgnuo.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • angel7 21.04.2009.

    koji likovi.

  • borovcanin 21.04.2009.

    joj i ova politika sdp-a se temelji samo na pljuvanju onoga sto hdz napravi iako ni ovi nisu puno bolji

  • hulk10 21.04.2009.

    Kad se nema kako onda se ide niskim udarcima

Komentiraj...
Vidi sve komentare