To je to što me zanima!

Poljaku odrezali nos pa mu na podlaktici uzgojili novi

Wilibald je dobio tumor na nosu. Liječnici su mu nos amputirali jer bi inače umro. Nakon toga su za 8 tjedana na ruci uzgojili novi i prišili ga na lice
Vidi originalni članak

Poljaku Wilibaldu Zaiczeku (68) su liječnici zbog tumora amputirali nos. Novi nos su mu uzgojili na podlaktici, a nakon toga ga zašili na lice. 
- Dobio sam rak na nosu. Liječnici su mi rekli da ga moraju amputirati ili ću umrijeti. Odmah sam izabrao život. Nos su mi odrezali, a rupu na licu prekrili povezom - priča Wilibald. Nakon te operacije otišao je u bolnicu u grad Gliwice. Tamo mu je liječnički tim, na čelu s liječnikom Adamom Maciejewskiegim (37), na podlaktici uzgojio nos. Izrastao je za osam tjedana. Istovremeno na čelu mu je rasla nova koža, koja je trebala prekriti hrskavicu.
- Dok mi je nos rastao na ruci, ljudi su me čudno gledali, no ja sam uvijek bio dobro raspoložen jer sam vjerovao da će postupak uspjeti - rekao je Wilibald. Nakon što mu je nos narastao, liječnici su ga prišili na lice.
- Novi nos je bio u početku velik, ali su ga liječnici poboljšali. Sad opet izgledam kao čovjek - zaključio je Wilibald.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • melanie 06.11.2009.

    Simpa mi je

  • plavuša13 06.11.2009.

    Sirota nono šta je morao proživjeti,al svaka mu čast koliko je pozitivan i hrabar.Bogme svaka čast i liječnicima.

  • HUMI 06.11.2009.

    Kako je lik pozitivan . Svaka čast.

Komentiraj...
Vidi sve komentare