To je to što me zanima!

Poljska: Dok je majka bila u nesvijesti, bebu oteli iz kolica

Policija je dataljno pretražila cijeli grad i okolicu no Magdi nema ni traga. Ponudili su i novčanu nagradu od 9.000 kuna za svaku informaciju o nestalom djetetu
Vidi originalni članak

Poljska policija traga za šestomjesečnom bebom Magdom koja je nestala iz kolica tijekom šetnje nakon što je njezina majka pala u nesvijest, piše AFP. Magda je nestala u utorak navečer u središtu grada Sosnowieca na jugu Poljske. 

Policija je detaljno pretražila cijeli grad i okolicu no Magdi nema ni traga. Ponudili su i novčanu nagradu od 9.000 kuna za svaku informaciju o djetetu. Istragu je nakon neuspjeha policije preuzela posebna policijska grupa, a pridružio im se i kontroverzni privatni detektiv Rutkowski. 

- Magdu je možda oteo neki par koji ne može imati djece ili netko tko im je jako zavidio na bebi. Možda je ukradena za neki par iz inozemstva. U svakom slučaju, Magda je živa i zdrava - rekao je Rutkowski.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • djanjani 29.01.2012.

    da,da,šetala sa bebom usred noći,htjela valjda pokazati djetetu najmračniji i najzapušteniji dio grada Sosnowieca!a sutra čitajte kako je unovčila bebu!

  • Boy X 29.01.2012.

    Tom bolesnom otmičaru bi trebalo suditi tako da cijeli život pati.Koja je to bol za rodbinu djeteta,A kamoli majke?

  • objektiva 29.01.2012.

    Onaj tko je sposoban učiniti nešto ovako sigurno nije roditelj, a nije ni čovjek. Nadam se da će brzom i učinkovitom intervencijom bebu vratiti roditeljima

Komentiraj...
Vidi sve komentare