To je to što me zanima!

Poljski ministar obrane došao u Hrvatsku: Bit će tu dva dana

Na sastanku će ministri Hrvatske i Poljske potpisati novi okvirni sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Poljske o obrambenoj suradnji kojim će se ojačati postojeći pravni okvir suradnje
Vidi originalni članak

Poljski ministar obrane Mariusz Błaszczak počeo je nedjelju službeni dvodnevni posjet Hrvatskoj polaganjem vijenca na Zid boli zajedno s hrvatskim kolegom po dužnosti Damirom Krstičevićem, priopćeno je iz MORH-a. 

Ministri obrane Krstičević i Błaszczak položili su vijenac i zapalili svijeće kod spomenika "Glas hrvatske žrtve - Zid boli" na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Drugog dana posjeta, u ponedjeljak, ministar Krstičević primit će u ministarstvu obrane ministra Błaszczaka s izaslanstvom u službeni posjet.

Na sastanku će ministri Hrvatske i Poljske potpisati novi okvirni sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Poljske o obrambenoj suradnji kojim će se ojačati postojeći pravni okvir suradnje između dviju država te zamijeniti postojeći Sporazum o suradnji na području obrane iz 1998. godine, stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ljubica ljubičica_1 14.01.2019.

    To je zemlja koja se rešila sviju koji su imali partiske knjižice.Svi su udaljeni iz javnog života.Politom se nemogu bavit.Što kod nas nije slučaj.Mi imamo najviše partijaša i njihove djece.

  • Lun@777 13.01.2019.

    Došao ponuditi Krstičeviću i Plenkoviću svoje stare avione na prodaju, jer se pročulo u Poljskoj da mi kupujemo samo "stare kante" od aviona.

  • purger2017 13.01.2019.

    neće nam valjda i oni prodavati "leteće kante"

Komentiraj...
Vidi sve komentare