To je to što me zanima!

Pomažu nam već 25 godina: Rotarijanci slave obljetnicu

Rotary je međunarodno udruženje osoba iz stručnog i poslovnog života koje se posvećuju humanim ciljevima, cijene i promiču visoka etička načela
Vidi originalni članak

Čak dva dana trajalo je obilježavanje 25 godina Rotary kluba u Hrvatskoj. Svečani program odvijao se u zagrebačkom hotelu Westin te u palači Dverce. Osim svečanih prijama i akademija, predstavljene su knjige o povijesti rotarijanstva u Hrvatskoj.

Priču je zaokružio Veliki Rotary bal u hotelu Westin, gdje se okupilo mnoštvo članova kluba, ali i brojni uzvanici. Rotary je međunarodno udruženje osoba iz stručnog i poslovnog života koje se posvećuju humanim ciljevima, cijene i promiču visoka etička načela. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • endorfin 24.05.2016.

    Pokušavaju oprati svoje lopovske duše.

  • endorfin 24.05.2016.

    Vratite 47 milijardi eura pokradenih preko Hypo banke na 77 tajnih računa od Tuđmanovih 200 feudalaca. Bando lopovska. Nekad smo imali goli otok, a sada imamo goli narod.

  • Miške 22.05.2016.

    Je kak ne. Od reda sami tajkuni , tj bivši direktori i referenti u poduzećima, danas vlasnici tih poduzeća, najčešće za 1 knu ili uz menedžerske kredite koje su vračali iz dobiti istih poduzeća koje su "kupili".( Model F. Tuđman).

Komentiraj...
Vidi sve komentare