To je to što me zanima!

Pomozimo djeci: Koncert za kupnju medicinske opreme

Sav novac prikupljen od ulaznica koje koštaju 100 i 120 kuna namijenjen je kupnji medicinske opreme za Referentni centar pedijatrijske kardiologije bolnice Rebro
Vidi originalni članak

Ulaznice za veliki humanitarni koncert 'Veliko srce malom srcu' u Lisinskom puštene su u prodaju po cijeni od 100 i 120 kuna. 

Svoje karte za koncert 25. rujna u 20 sati možete kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski ili na www.ulaznice.hr

Sav novac prikupljen od ulaznica namijenjen je kupnji medicinske opreme za Referentni centar pedijatrijske kardiologije bolnice Rebro. 

Akciju pomoći djeci podržali su Gibboni, Big Band HRT-a, Zbor mladih Župe Svetog Josipa 'Izvor', Klinci s Ribnjaka, Mariachi Los Caballeros, Klapa Kampanel, Neno Belan, Ivo Gamulin, Radojka Šverko, Zdenka Kovačiček, Krunoslav Kićo Slabinac, Ricardo Luque, Tedi Spalato, Martina Tomčić, Sanadra Bagarić, Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • feba 10.09.2011.

    Skupit će narod bar nešto ali to je sramota,ponižavanje,lopovluk .Šta radi vlada? Ona kokoš obećava izgradnju svega i svačega .Beskarakterna žena kojoj se budale čak i klanjaju.FUJ!!!Zar djeca nisu najvažnija?

  • bodavica 09.09.2011.

    Dokle će u ovoj jadnoj i napačenoj zemlji postojti to pomozimo im a ustvari treba pomoći svima nama.Zašto služi država i kome ona pomaže osim plača guzićarima koji ju vode-NIGDJE!!!!!!!

  • lukaradic55 08.09.2011.

    nedam ništ!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare