To je to što me zanima!

Pomozite zagrebačkoj policiji: Prepoznajete li ovog mladića?

Ukoliko imate informacije o muškarcu s fotografije, obavijestite najbližu policijsku postaju, javite nam se na 192 ili putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr - izvijestili su iz PU zagrebačke
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija je objavila da je nepoznati počinitelj pokušao provaliti u stan žene na Britanskom trgu 31. siječnja 2017. oko 11.45 sati. 

Policijska uprava zagrebačka medijima je dostavila fotografiju muškarca kojeg traže, a za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Nepoznati je muškarac starosti oko 25 do 30 godina, visine oko 175 do 185 cm, srednje tjelesne građe, smeđe kose, a koji je tada bio odjeven u tamnu zimsku jaknu s kapuljačom i tamnoplave traper hlače.

Ukoliko imate informacije o muškarcu s fotografije, obavijestite najbližu policijsku postaju, javite nam se na 192 ili putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr - izvijestili su iz PU zagrebačke.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • najiram 10 20.06.2019.

    ma meni lići na onog jednog...hm bolje da šutim jer bi moge na....ti...

  • Tiranosaurus 20.06.2019.

    Jandroković?

  • centarfor 19.06.2019.

    Gospodo, zašto se blamirate. 2,5 godine poslije pokušaja pljačke vi dajete sliku potencijalnog pljačkaša. Sigurno ste čekali da od na rad u Irsku jer su ovdje domaćinstva toliko siromašna da nemaju što ukrasti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare