To je to što me zanima!

"Ponašanje predsjednice je neozbiljno i neodgovorno"

Milanović je tako reagirao na izjavu Kolinde Grabar Kitarović koja je, podsjetimo, rekla da je Dragan Lozančić, bivši šef SOA-e bio “Milanovićev osobni špijun”
Vidi originalni članak

Ponašanje gospođe Kolinde Grabar Kitarović je neozbiljno i neodgovorno, napisao je Zoran Mialnović u četvrtak na Facebooku. Milanović tako aludira na izjavu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koja je u srijedu, podsjetimo, rekla da je Dragan Lozančić, bivši šef SOA-e bio “Milanovićev osobni špijun”.

Trakavica oko razrješenja postojećeg i postavljanja novog ravnatelja SOA-e trajala je tri mjeseca. Predsjednica je tražila smjenu Lozančića no trebao joj je supotpis premijera Tihomira Oreškovića. Tek prije nekoliko tjedana Grabar Kitarović i Orešković su dogovorili ime Lozančićeva nasljednika. Za novog šefa SOA-e izabran je Daniel Markić. No onda se izboru Markića počeo protiviti prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko. Lozančić je nedavno dao ostavku, a onda je imenovan Markić. Nakon imenovanja Markića, Grabar Kitarović je prozvala Lozančića. 

Idi na 24sata

Komentari 263

  • bajica1009 06.05.2016.

    Što očekivati od te žene nego da laže,obvezređuje, ignorira i blati sve koji su joj na putu, nehrvatska predsjednica nezna drzgačije.

  • Caffe-bar Gemini 06.05.2016.

    Kolinda se očito osjećala povrijeđenom jer nije sudjelovala u demontiranju arbitraže sa Slovenijom, te ne može kupiti zasluge. Milanović je ispao frajer, a to ona ne može oprostiti i zaboraviti. Zbog toga je Lozančića nazvala osobnim špijunom Zorana Milanovića i zbog toga o tome ne može javno govoriti.

  • spidyroller 06.05.2016.

    ako ga već optužuje za špijuniranje mogla je barem natuknuti šta je on to navodno špijunirao,vjerojatno njen ples na stolu kod Mamića ili je bilo još nešta osim plesa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare