To je to što me zanima!

Ponosno objavila da je trudna na sprovodu prijateljičine kćeri

Korisnica TikToka objavila je video u kojem je ispričala da je njena prijateljica na sprovodu njezine kćeri objavila da je trudna. Video ima preko 700 000 pregleda.
Vidi originalni članak

Darly, korisnica TikTok aplikacije, podijelila je video u kojemu je ispričala situaciju kada je njena prijateljica odabrala krivo vrijeme i krivo mjesto za objaviti da je trudna, piše Mirror. Video ima preko 700 000 pregleda.

Njezina prijateljica je na sprovodu Darlyjine kćeri u siječnju objavila da je trudna i na taj način pozornost zajedničkih prijatelja htjela prebaciti na sebe. Iako su je Darly i njen muž zamolili da ne snima, trudnica je snimila cijelu objavu.

- Još uvijek razmišljam o tome kako je 'prijateljica' objavila da je trudna na sprovodu moje kćeri i sve snimala iako smo muž i ja zamolili sve da to ne rade. Bila je jedva dva mjeseca trudna i stalno je izbacivala trbuh i dodirivala ga. - rekla je Darly u videu.

@findingdarly

Should’ve fought her, still want to. ##storytime ##fakefriends ##girlssuck ##infantloss ##cutoff

♬ Oh No - Kreepa

U jednom je trenutku počela glumiti da povraća, kako bi dobila pozornost drugih.

- Jedan od mojih prijatelja prijatelja se čudio. Pitao ju je želi li nam nešto reći, je li trudna ili? - rekla je u videu.

Trudnica je potvrdila da nosi bebu, a Darly joj je zamjerila.

-  Stvarno to sad radiš na sprovodu moje kćeri?

@findingdarly

Reply to @raenaofficial People always show their true intentions/colors

♬ original sound - iDarly

Darly je izjavila da je toksično ponašanje svoje prijateljice trpila dovoljno u prošlosti, a sada je 'kap prelila čašu'. Više nisu prijateljice. Dan nakon sprovoda, 13. siječnja, Darly je saznala da je trudna i nosi sina. 

- Sve se dogodilo u tako kratkom vremenu.

Njeni pratitelji ostavljaju joj empatične komentare na videe. Jedan joj je pratitelj predložio da se pojavi na njenom 'babyshoweru' i tada objavi da se zaručila ili slično.

- Uništio bih joj svaki događaj do kraja života.

@findingdarly

Reply to @jungleii Major Air Quotes Around Friend, And Shes In Orlando Y’all If You Want To Pull Up 😭

♬ original sound - iDarly
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Klips 27.05.2021.

    Kakav polusvijet i jedna i druga. Fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare