To je to što me zanima!

Ponovno razbijena dvojezična ploča na policijskoj postaji

Prema riječima glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske županije Domagoja Džigumovića, 41-godišnjak je ploču razbio alatkom za obradu zemlje. Priveden je...
Vidi originalni članak

Muškarac (41) razbio je u ponedjeljak popodne drugu dvojezičnu ploču koja je postavljena na pročelje Policijske postaje u Vukovaru, javlja Večernji list.

Prema riječima glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske županije Domagoja Džigumovića, 41-godišnjak je ploču razbio alatkom za obradu zemlje. Isti je odmah priveden i uskoro slijedi daljnje kriminalističko istraživanje. 

Prva ploča, koja je postavljena na zgradu Policije, skinuta je 2. rujna kada ju je čekićem razbio Marijan Živković koji je u vrijeme rata izgubio dva sina. Nekoliko dana poslije ploča je ponovno postavljena te je sve do posjete premijera Zorana Milanovića Vukovaru bila pod policijskim nadzorom. 

Neki od članova Stožera za obranu hrvatskog Vukovara najavili su kako će preostale ćirilične ploče biti skinute do obilježavanja Dana sjećanja. Ploče su ostale još na zgradi Državnog odvjetništva, suda i Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Idi na 24sata

Komentari 120

  • TomislavMašić_1 12.11.2013.

    Stožer za obranu Vukovara sazvao izvanrednu tiskovnu konferenciju Jako je bitno čime je policajac ozlijedio Darka Pajčića i iz tog razloga je pištolj poslan na vještačenje. Stožer za obranu Vukovara hitno je sazvao izvanrednu tiskovnu konferenciju u 19h povodom incidenata u Vukovaru. Postoje dvije verzije priče: jedna da ga je udario pištoljem i druga da ga je udario o zid. Jako je bitno čime je policajac ozlijedio Darka Pajčića i iz tog razloga je pištolj poslan na vještačenje. Treba vidjeti hoće li policajac biti suspendrian zbog ovoga što je učinio. On je nakon nemilog događaja uveden u zgradu policije krvave košulje. Neslužbeno se doznaje da je ozlijeđeni Pajčić prebačen iz odjela kirurgije u Vukovaru sa frakturom lubanje u osječku bolnicu gdje se bori za život.

  • mišo-zd 12.11.2013.

    Nema predaje...uništite čirilicu..

  • mariocalabrese 12.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare