To je to što me zanima!

Ponovo kreće gradnja POS-a, ipak ne na Kerumovoj lokaciji

Izraditi će se i nova lista prvenstva za kupnju stanova. Prijedlog o gradnji POS-ovih stanova vijećnici Željka Keruma iznijeti će na sjednici Gradskog vijeća 27. prosinca
Vidi originalni članak

Iduće godine Grad Split će nakon trogodišnje stanke krenuti u izgradnju 350 jeftinih stanova za podstanare, piše Slobodna Dalmacija

Projekt kreće na Kili, ali ne na lokaciji na kojoj  je Željko Kerum namjerio graditi svoje stanare za podstanare, već u susjedstvu. Četvorni metra iznositi će maksimalno 8.400 kuna, a još se ne zna iznos investicije i točni termini početka gradnje. 

Izraditi će se i nova lista prvenstva za kupnju stanova. Prijedlog o gradnji POS-ovih stanova vijećnici Željka Keruma iznijeti će na sjednici Gradskog vijeća u četvrtak, 27. prosinca, na kojoj će biti čak 47 točaka na dnevnom redu. 

Tada očekuje se i rebalans proračuna s 870 na 793 milijuna kuna zbog slabijih gradskih prihoda od planiranih. Gradsko vijeće bi na sjednici trebalo odobriti i zaduživanje Grada od 30 milijuna kuna na rok otplate od pet godina, piše Slobodna Dalmacija. Također, Kerum će na sjednici predložiti i gradski proračun za 2013. godinu od 803 milijuna kuna, za gotovo 70 milijuna kuna manji nego lani. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • WOMANIZER 21.12.2012.

    eto kerum će sad ulagat u nove projekte kad mu s firmom ne ide!

  • medobrundo007 21.12.2012.

    e moj kerume...od problema ti i kosa otpala

  • zdrawe 21.12.2012.

    e sad kad se vec reklamirate niske cjene,,ja vam moram reci nesto,,da je sve uredno, mislim na bas sve, od pocetka do kraja gradnje, uselenja,,znaci placene sve obveze drzavi,,i kooperantima,,taj kvadrat stana moze bit 7100kuna i da se ima zarada, i da se nisu koristili jeftini materjali za opremanje stana,,laminat po 5 kuna il plocice po 20kuna kvadrat,,nego sve iz uvoza, direktno spanija,npr,e sad, nije tesko izracunat, na povrsinu od recimo 1500kvadrata, kolika je razlika,,i to inace ide u zaradu, samo onima koji i nisu radili na tom projektu,,toliko o "povoljnoj POS gradnji.." (tu bi kvadrat mogao bit i 800eura,bez problema i da su svi "ugradeni" u tu cjenu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare