To je to što me zanima!

Ponovo se potukli ugostitelji: Palicom ih je udarao po glavi

Zbog narušavanja javnog reda i mira protiv svih sudionika događaja podnosi se optužni prijedlog, dok je 19-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog pokušaja nanošenja teških ozljeda priveden
Vidi originalni članak

Umaška je policija dovršila kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom te je utvrdila da je počinio kazneno djelo nanošenja teške tjelesne ozljede u pokušaju.

Naime, 4. kolovoza oko 12 sati u Ulici Mandrač u Novigradu izbio je sukob između zaposlenika dva ugostiteljska objekta. Policijskim izvidom utvrđeno je da su se 48-godišnjak i 22-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije prvo verbalno, a potom fizički sukobili s petoricom muškaraca u dobi od 33, 38, 26, 19 i 21 godina, svi državljani Sjeverne Makedonije.

U sukobu je 19-godišnjak, drvenom palicom udario po glavi 48-godišnjaka i 22-godišnjaka nanijevši im lakše ozljede. Zbog narušavanja javnog reda i mira protiv svih sudionika događaja podnosi se optužni prijedlog, dok je 19-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog pokušaja nanošenja teških ozljeda, tijekom popodneva 5. kolovoza priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Prva Proleterska 07.08.2019.

    Ma pakujte to i natrag za Kosovo ! Pa neka se tamo poubijaju ako hoće , ebe se mene !

  • 06.08.2019.

    A vi gospodine ili gospođo ..koji brišete moje komentare ...A da napišem nešto protiv OLUJE to bi sigurno ojavili...Hrvaska ima više izdajnika nego cjela EU...A šiptari su kod nas zaštićeni kao svete krave u Indi... 24 sata su izdajnici.

  • zgbzagreb 06.08.2019.

    ALJbanci?

Komentiraj...
Vidi sve komentare