To je to što me zanima!

Popovača: Vlak mu je auto zdrobio na prvoj vožnji...

Dragan Lozić (21) planira tužiti HŽ jer signalizacija nije radila. Srećom, on i suvozač Ivo Markotić (39) prošli su bez ozljeda u prevrtanju automobila...
Vidi originalni članak

Dragan Lozić (21) iz Donje Jelenske pokraj Popovače u srijedu navečer čudom je preživio nalet lokomotive na pružnom prijelazu.
- Išao sam kući iz Osijeka gdje sam preuzeo kupljeni automobil i prelazeći pružni prijelaz, preko kojega sam prešao tisuću puta, odjednom sam osjetio udar. Signalizacija nije radila, niti svjetlosna, niti je rampa bila spuštena. Lokomotiva nije imala upaljena svjetla, niti je trubila. Odbacila nas je pedesetak metara. Auto se prevrnuo, čudom smo ostali živi - ispričao je šokirani Dragan Lozić koji je ostao bez auta vrijednog oko 60.000 kuna.
On je prošao neozlijeđen, kao i suputnik Ivo Markotić (39). Mazdu 2 kupio je nedavno, a samo dan prije nesreće ju je registrirao.
- Auto je jako oštećen. Postoje svjedoci da signalizacije nije bilo i tužit ću HŽ za nadoknadu štete. Čudno da vlakovi prolaze, a nema signalizacije. Netko za to treba odgovarati - kaže Lozić, otac trogodišnjeg sina.
Iz HŽ-a kažu da su imali prijavljeni kvar na signalizaciji i brkljama pa je vlak zato vozio samo 30 kilometara na sat. Kažu i da je strojovođin alkotest bio negativan.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • lozic 13.08.2011.

    dccro i duanda ne jedite govna jel vidis sta pise da se nisu vidjeli svjetla i da nije bilo signalizacije jeste glupi a ti sto si reko vid mu kuce sta tebe briga kakva mu je kuca ocdje je radi auta i kuca kao kuca tek je poceo gradit zato nejedite govna

  • svirac26 22.11.2009.

    ne znam baš da je lokomotiva išla samo 30 na sat, ne vjerujem da bi ga tako daleko odbacila... uglavnom, sretno na sudu, nadam sse da ćeš dobiti odštetu.. i otiđi u crkvu na misu i izmoli 10 krunica, jer si se, kak se kaže, \"drugi puta rodio\"...

  • shorty 21.11.2009.

    ako nema kasko onda je fakat munjen!!Jer bude dobio drek na šibici od HŽ-a!! Nema šanse!!!!Navlačit će se s njima 100% godinama i to je pitanje kolko bude na kraju dobio!!Jedino mu može pomoći kasko ali čisto sumnjam da ga je imao!! i još nešto-bez obzira na signalizaciju-treba uvijek pogledati lijevo-desno!!To spašava živote!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare